Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Ya bi stüdyoya gidelim dedik , önce bi jak mallık yaptı ses gelmedi falan sonra ona bi model yaptım amfinin üstüne attım geldi ses neyse .. Ankara da raven ı bilirsiniz koç gibi amfiler var kolon kolon neyse girdik bunlara yalnız kendi çaldığımı duyamıyorum çok az duyuyodum , ben karşıdaki gitarı hayvan gibi duyuyorum karşıdaki gitarda beni hayvan gibi duyuyo kendi kendimizi duyamıyoruz ne zaman raven a gitsem böyle oluyo diğer stüdyolarda olmuyo da yani demekki büyük kolonlorda ayar yapamıyoruz biz ne yapmak gerek ?[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 uzun jack alip yer degistirin. amfilerin kolonlarin konumlandirilmasi ve izolasyon studyonun elemanlarinin halletmesi gereken bi konu.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 karşıdaki gitaristle yer değiştirseydiniz işte :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ama bide şu var ben çalarken amfinin ayarıyla çok oynarım yani o zor olur o zaman da[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 her ayarın düğmesine birer iplik bağla uzaktan çekerek değiştirirsin[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eheh ha bide şu var yer değiştirsekde bu sefer karşıdakinin çaldığını duymayacaz .. Yani bu karşılıklı olmaktan olmuyoda olabilir biz ayarı yanlış falanda yapabiliyoruz gerçi ikimiz de sesi sona kadar açmıştık[signature][hline]Lost in a dream Nothing is what it seems Searching my head For the words that you said Tears filled my eyes As we said our last goodbyes The sad scene replays Of you walking away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 kolonlarin dizilimi yanlis o zaman, ses dalgalari birbirini iptal ediyor olabilir durdugunuz yerde.[signature][hline]agostos 2005 Hit Single'im Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o zaman ikiniz de ortada durun ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Mirage, 31 Ağustos 2005 12:38 tarihinde demiş ki: o zaman ikiniz de ortada durun ;) süper çözüm :D ayarları adama neden yaptırmıorsunuz? ilk ayarı o yapsın gersını siz yaparsınız yanii[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar