Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stüdyoda ses ayarı ya .. deli oldum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ya bi stüdyoya gidelim dedik , önce bi jak mallık yaptı ses gelmedi falan sonra ona bi model yaptım amfinin üstüne attım geldi ses neyse .. Ankara da raven ı bilirsiniz koç gibi amfiler var kolon kolon neyse girdik bunlara yalnız kendi çaldığımı duyamıyorum çok az duyuyodum , ben karşıdaki gitarı hayvan gibi duyuyorum karşıdaki gitarda beni hayvan gibi duyuyo kendi kendimizi duyamıyoruz ne zaman raven a gitsem böyle oluyo diğer stüdyolarda olmuyo da yani demekki büyük kolonlorda ayar yapamıyoruz biz ne yapmak gerek ?[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
For the words that you said
Tears filled my eyes
As we said our last goodbyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
ama bide şu var ben çalarken amfinin ayarıyla çok oynarım yani o zor olur o zaman da[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
eheh ha bide şu var yer değiştirsekde bu sefer karşıdakinin çaldığını duymayacaz .. Yani bu karşılıklı olmaktan olmuyoda olabilir biz ayarı yanlış falanda yapabiliyoruz gerçi ikimiz de sesi sona kadar açmıştık[signature][hline]Lost in a dream
Nothing is what it seems
Searching my head
Tears filled my eyes
The sad scene replays
Of you walking away
Mesaj tarihi:
said:
Mirage, 31 Ağustos 2005 12:38 tarihinde demiş ki:
o zaman ikiniz de ortada durun ;)

süper çözüm :D ayarları adama neden yaptırmıorsunuz? ilk ayarı o yapsın gersını siz yaparsınız yanii[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
  • Yeni Oluştur...