n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Movie çekmek ıcın game cam divx için dr.divx kullanıorum ama bi türlü abanmama ragmen grafık kalıtelerını bagzı vıdeolarda gordugum gıbı cam gibi yapamadım ? tum ayarlar köklu oluomuor ekran kartım 6600gt..Çeken ve tecrübeli biri vardır anlatırsa sevınırım.. Not:Kaliteyi yukseltmekle ılgılı bı kaynak bulamadım konuyu ondan actım.[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 fazla bir bilgim yok ama genel ayarlardan oyundan falan en kaliteliye getirdikten sonra IRONFORGE gibi yerlerden [alliance isen burning legionda oynuyosan] uzak durursan uber cikar movieler :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pantalone Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 fraps.com dan program satin almayi denedinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Fraps bılgısayarı cok kastırıor benım nedense ondan dolayı kullanmıorum[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Fraps benim makineyide çok kastırıyor ama sadece wowda kasıyor sanandreasta kayıt yaparken hiç bir sorun yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 gamecam deneyin bir de, ben denemedim ama beğeneni çok.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 54 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion (Tatilde) Nepenthe | Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar