Keyzar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Oynadığımız Hayat denen bu oyunun zorluk seviyesi niye yok!!! Bazen kendimi Serious Sam'in Serious modundaki kadar çaresiz hissediyorum... İçine düştüğümüz, kaybolduğumuz ve çıkışa ulaşmak için son derece çetrefilli yollardan geçmemiz gereken bu oyunu, baştan alarak easy'de oynama hakkımız niçin yok??? Gecenin ilerleyen saatleri beraberinde her zaman melankoliyi ve de duygu yoğunluğunu birlikte getiriyor. Bu gecelik de ben kusayım içimi. Her kese huzur dolu geceler... Dipnot: Umarım fazla oyun oynamışsın diyenleriniz çıkmaz, çünkü oynamıyorum:)... [signature][hline]Gyokuche neden sen? Hatalıysam 0536 213 03 23 [Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Ağustos 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 sanada[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 haklısın kesinlikle mesela canımız azaldığında bi save bölümü olsa ordan baştan alsak,veya yanlış bi yola saptığımızda end the game diyip baştan başlasak süper olurdu cidden ama maalesef yok! =( ii geceler[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 öyle olması için tanrının herkese ayrı bir dünya yaratması gerekirdi. şüphesiz ki tanrı buna kadirdir ama yapmamış, onun tercihi.. (bu cümlelerle yeni din tartışmalarına yelken açmak istemiyorum, o sizin düşünceniz)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Gece gece birşey oldu insanlara herkez felsefe yapıyor :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Evet kesinlikle çok oyun oynuosun. Ama sana aoyunlarla açıklayayım :) hayatı ultima yada diablo tarzı oyunlar gibi gör.Yaratıklarda karsına çıkan kazıklar olsun.Onlardan kurtulmak ve güçlü olmak senin elinde.Hayatı easy mod'da oynamakta senin elinde.Çok skill/exp. vs. kasarsın level atlarsın ve hayatı easy mod'da oynarsın.Ama yok ben app app gezcem (ultima oynuo musun bilmiorum ama...:) ) level atlamiim diosan mecbursun hard'da oynamaya... edik: umarım anlamıssındır ne demek istediğimi :) gece gece kastım biraz ama eğer anlamadıysan p.m. at mantıksal olarak açıklayayım :) [signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' [Bu mesaj Horrible tarafından 31 Ağustos 2005 04:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: Horrible, 31 Ağustos 2005 04:47 tarihinde demiş ki: anlamadıysan p.m. at mantıksal olarak açıklayayım :) şimdi nasıl bir anlatım metodu güttün?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 @mantar saat sabahın 5i ve inan ne yazdığımın farkında olmadıım için öyle abuk bi cümle kurdum :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hehe bayıldım abi forumlar süper bi şekil aldı kimse ne yazdığını bilmiyo :D eheheu cidden ama biraz hakkı var keşke replay tuşu olsa herşey daha kolay olurdu.[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Lithium ne biliosun olmadıını :) Belki ölüosun baska bi ruhta tekrar geliosun :) Şöyle yani game over oluosun baska bi char/karaterle tekrar hoop oyuna başlıosun... :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ooOooo sen baya ilerlettin konuyu be! :) matrix e giriş yapıyoruz galiba? bilmiyorum ama bi an önce gameover olsam da mesela yarın kalktığımda yeniden başlasam save falan da istemiyorum :D en baştan tutuorial dan alayım ben =Pp[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 yada "pres ok" yapılabilseydi keşke :)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 o ney? <=)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ya zaten save olayı yok.Bak mesela tekrar doğduğunda yeni bi karakterle başlıosun ya save edemediğin için bi önceki karakteri unutuosun ehuhe:)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 eheuhehu değişik bi akım yarattık değişik bi felsefe oldu ama fena değil.. :)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 "pres ok" tuşu knightonline da var ve öldüğünde çıkar karşına ona tıklarsan %5 exp kaybederek oyuna devam edersin :)[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 hımmm.oynamadığım için bilmiyorum tabi <=)[signature][hline]un ange passe-aLways depressive- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 ama hardda bitirirsen easyde oynayanlara "eheh lems hard beceremiyon mu ?" falan diyebilirsin , onun zevki başkadır yani. :) ya da çok uykum geldi.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Sanırım herşey adil oluyor denildiği gibi ben hardda bitirdim diye hard da atabiliyorsun.Nasıl olsa herkes bir şekilde eşitleniyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar