Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zorluk Seviyesi...

Keyzar

Öne çıkan mesajlar

Oynadığımız Hayat denen bu oyunun zorluk seviyesi niye yok!!!

Bazen kendimi Serious Sam'in Serious modundaki kadar çaresiz hissediyorum...

İçine düştüğümüz, kaybolduğumuz ve çıkışa ulaşmak için son derece çetrefilli yollardan geçmemiz gereken bu oyunu, baştan alarak easy'de oynama hakkımız niçin yok???

Gecenin ilerleyen saatleri beraberinde her zaman melankoliyi ve de duygu yoğunluğunu birlikte getiriyor. Bu gecelik de ben kusayım içimi. Her kese huzur dolu geceler...

Dipnot: Umarım fazla oyun oynamışsın diyenleriniz çıkmaz, çünkü oynamıyorum:)...
[signature][hline]Gyokuche neden sen?

Hatalıysam 0536 213 03 23

[Bu mesaj Keyzar tarafından 31 Ağustos 2005 03:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

öyle olması için tanrının herkese ayrı bir dünya yaratması gerekirdi.

şüphesiz ki tanrı buna kadirdir ama yapmamış, onun tercihi..

(bu cümlelerle yeni din tartışmalarına yelken açmak istemiyorum, o sizin düşünceniz)[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Evet kesinlikle çok oyun oynuosun.
Ama sana aoyunlarla açıklayayım :)
hayatı ultima yada diablo tarzı oyunlar gibi gör.Yaratıklarda karsına çıkan kazıklar olsun.Onlardan kurtulmak ve güçlü olmak senin elinde.Hayatı easy mod'da oynamakta senin elinde.Çok skill/exp. vs. kasarsın level atlarsın ve hayatı easy mod'da oynarsın.Ama yok ben app app gezcem (ultima oynuo musun bilmiorum ama...:) ) level atlamiim diosan mecbursun hard'da oynamaya...
edik: umarım anlamıssındır ne demek istediğimi :) gece gece kastım biraz ama eğer anlamadıysan p.m. at mantıksal olarak açıklayayım :)
[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 31 Ağustos 2005 04:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...