RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkadaşlar elime ege üniversitesinden turt içi kargoyla bir paket ulaştı.İşte formlar tanıtımlar vs vs vs war...Öğrenci numarası bu kargo paketinin üstündeki etiketteymiş fakat orada bir sürü numara hangisi olduğunu çözemedim.Yardımcı olursanız çok iyi olur ?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Google'da araştırsan biraz benim bulduğum gibi bu siteyi bulabilirdin ve oradaki "Öğrenciler için kullanıcı adı öğrenci numarasıdır. Öğrenci Numarasını 10-11 basamaklı giriniz." ibaresini görebilirdin. 10-11 basamaklı birden fazla numara yoktur inşallah gelen şeyde. Bu arada üniversiteden yeni öğrenci pakedi almak çok zevkli oluyor yav, mail, otomasyon hedeleri falan filan. [signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... [Bu mesaj Silphatos tarafından 29 Ağustos 2005 00:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Delireceğim bende 10-11 basamaklı o tanımlara uyan bir numara yok![signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 YA 1 TANE EGE ÜNİVERSİTELİ YOK MU BURADA LAN![signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tebrikler[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: RamsesII, 29 Ağustos 2005 21:30 tarihinde demiş ki: YA 1 TANE EGE ÜNİVERSİTELİ YOK MU BURADA LAN! hizaya geçelim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ben maramarya girdim göztepeye neden bana paket gelmedi ühühüühühühü =([signature][hline].my.angel.wings.are.bruised&restrained. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 05057315 gibi bir numara verdiler bana ege üniversitesinden..Aradım sordum.Sizce öğrenci nom bu mudur?10 haneli olması gerekmiyor mu?[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar