Batido Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ewet arkadaslar human warrior bi charım war suanda daha 30 bile olmadı belki ama yavas yavas o seviye ili ilgili seyler ogrenmeye calısıyorum sizce tank olmak icin nasıl bi set giyilmeli yani neler onemli sizce setteki ozellik olarak yada kalkanmı kullanmalı 2hmı kullanmalı yoksa double hand mı olmalı biraz yardımcı olursanız cok sewinirim[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 tank ne demek adli bir konu vardi oraya devam etseydin keske. sorduklarinin cevaplarida olucakti orda.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Orası daha çok "kim daha iyi tank olur" başlığına döndüğü için burada tartışalım talent, armor ve silahları. Bence iyi bir tank olmak için; * Kesinlikle bir kalkan * Yüksek armor ve stamina veren item'lar * Prot. build ama yanında arms'dan tactical mastery * Girdiğin instance'a uygun resist'lere sahip item'lar gerekli denebilir. Ama bunların hiçbiri olmasada (ki bende yoktu lvl 50lere gelene kadar), karakterine hakimsen iyi bir tank olabilirsin. Bir warrior kesinlikle "stance dance"ı öğrenmeli ve kullanmalı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abi peki tam olarak hangi talentleri almalıdır yani arms ve fury alıyodum ben surekli ama yine fotumda gormustum onun aynısını yapıcaktım ama simdi sen prot dedin nasıl olmalı peki [Bu mesaj Batido tarafından 31 Ağustos 2005 00:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bence 58+ olmadan prot'a gerek yok. Öncesinde rahat lvl atlayabilmek içinse arms/fury önemli. Ekleme: Arms/Fury build için zilyon tane başlık var. Orada çok detaylı tartışıldı, tekrar buraya taşımaya gerek yok. Aratırsan yeterince bilgiyi bulabilirsin. [Bu mesaj Qui tarafından 31 Ağustos 2005 00:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batido Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 onlara ulastım zaten onlara gore gidiyorum suanda lvl 58 oluncaya kadar ben herhalde prot ile ilgili biseyler mutlaka yazılır cizilir buraya[signature][hline]Pregu:"I promise you will be a jedi" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yaratıkgı taunt haricinde de tutabilmek için dpsi iyi bi 1h silah lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: DadashNik0F, 31 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki: yaratıkgı taunt haricinde de tutabilmek için dpsi iyi bi 1h silah lazım Ustte yazilan yazi quote edilmez bu 1. hatam Kisileri asla kirmak gucendirmek istemem ama bu da 2. hatam Lutfen bilerek yorum yapin. a- Warriorda Dps hicbir ise yaramaz, max dmg onemlidir PVP de. b- Agro yu vurdugunuz dmg ile tutamazsiniz.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Tank olmak icin ne lazim; Ne tankliyacaginza bagli. Ama high end instance derseniz su anki patch icin gerekli olanlari yaziyim. Bu esslari yaninizda tasiyin. - Might Set (Her yere hp. Yapilabilen yerlere Dodge) - Dark iron Set (Her yere +Fire Resist Olmayan yerlere Dodge) - Juilas Dagger (Siz karar verin benimki hala bos isteyen life leech falan yapar ustune yanar doner olsun isterseniz) - Ravager (Fiery Enchant) - Drac Delflector. (Stamina) - Ringleriniz + Def +Sta - Ringleriniz + Fire Resist (1 tane guzel bir quest var MC de o olur 1 tane de uncom ring +20 fire resist ustu) - + Fire resist amy - + Def ammy - +Fire Resist Trinketler - +Def Trinketler - Bulabildiginiz tum abuk subuk trinketler. Stop watch etc etc hepsi - Her skillin ne ise yaradigini gercekten bilmek. - Azim - Iyi bir Sham/Pala , Priest , Dru - Her Turlu Major Pot, yerine gore Flask - Para (Bundan gercekten bol miktarda) - 5 / 5 / Kalanlar prot Build eger BOSS tanklayacaksaniz. Tac Mastery etc gerek yok cunki gidipte magmadarin karsisinda stanece dance yapacak haliniz yok.[signature][hline]Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asîl kanda, mevcuttur! :NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Aslında, tank için en önemli olan şey defence ve dmg. reduction. Defence crit yememek için dmg reduction ise priestlerin manasını sömürmemek için. Bizim serverda Atlas isimli bir hayvanımsı vardı. Defence gear toplamıştı. Onyxia diyince adamında adı geçmezse olmazdı=)[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 said: DadashNik0F, 31 Ağustos 2005 00:31 tarihinde demiş ki: yaratıkgı taunt haricinde de tutabilmek için dpsi iyi bi 1h silah lazım Zaten sunder di mocking di sheild bash di bunlar süs icin konulmuş warrior abi 1h ile dps de diğerlerini geçip aggroyu taşiyabilsin diye.[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar