Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç durum

TheFury

Öne çıkan mesajlar

Kardeşimle Silithus'da gezinirken tarafsız kampın orda 4v2 kesildik. Kardeşim reslendikten sonra Orgrimmar'a quest teslim etmeye gitti, diger 3 alliance tayfasıda bir şekilde orayı terk edince paladinle teketek kaldım. Full epic, kafasındada ragnaros drobu görünce bu adamla ugraşım, kesse kesse bu adam beni keser dedim :) Neyse başladık 1v1 tabiki itemler çok farkediyo normal 1v1 paladinlere göre oldukça zorlanıyorum o kesiyo ben kesiyorum tam 20-25 dk birbirimizi kampladık. Kombat bu arada haritanın ortasına kadar sürdü.En son o reslendi başladık yine kombata birden melee rangedeki adam yok oldu anladıgınız gibi bir anda yok oldu ve target olarak paladin varken hiçbirşeye tıklamadıgım halde target bir anda warrior oldu ki defendyourself gibi vurunca otomatik hedef alan bir addon yok.Combat log ss aldım En son paladine vuruyorum, ondan sonra bir anda warrior 6 rage kazandı diyor yani adam bir anda yok oldu comba logdada ve tekrar söylüyorum adamla melee dövüşüyoruz yani kaçma- kovalama olayı yok.Kaldıki adamla 20 25 dk kombat yaptık neden bir anda bırakıp gitsin.Paladinin ismi "Alan" bu arada..Böyle bir durum başına gelen varmı?[signature][hline]Onlar kazanılması imkansız bir savaşa girmişlerdi, çünkü dogaya karşı savaşıyorlardı.
"Storm Earth and Fire" ftw Shaman
Sosyal ağlarda paylaş

Kombat anında Av'a girilebiliyormu? Giriliyorsa bu adamın kaybolmasını acıklar. Bu warrior olayı hala mantıklı gelmedi.Biri gitti üzerine warrior geldi aynı yerde aynı adam ama warrior çok ilginç bir andı.Büyük bir tesadüf olabilir bu arada bu saatte bu kadar yazıyı okuyup cvp verdigin için sagol :)[signature][hline]Onlar kazanılması imkansız bir savaşa girmişlerdi, çünkü dogaya karşı savaşıyorlardı.
"Storm Earth and Fire" ftw Shaman

[Bu mesaj TheFury tarafından 29 Ağustos 2005 07:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...