Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzlerken çok etkilendim

n3mrut

Öne çıkan mesajlar

said:
Darklight1903, 30 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki:
abi ilk basta muzikle o manzara gelince tuylerim diken diken oldu. yok canim o kadarda degil dedim abi warlock kadini bikesti bi damla yas geldi dedim noluyo. zor tuttum kendimi
Müziğin etkisi büyük bu tür bir movie için iyi bir müzik bulmuşlar.Bu arada movieyi izledikten sonra undead warriorlara sempatim oldu :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Razien tarafından 31 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
çok güzel yapmışlar müzik seçimi mükemmel[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Osi:Virus The Baltazar of Atl
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Bende bu tarz ama kopyasından ziyade öykü tarzında bi film yapacagım.Ben bu filmden çok etkılendım müzik çok guzel ve 1.5 senedır veya 1 senedır devamlı dınleıgım bı grubun yaptıkları bi eser + sevda acım buyuktur anlatsam ağlatırım = agzıma zıçtı film.. :D bakalım bıseyler denıcem bende[signature][hline]h3xtermineytır
Sosyal ağlarda paylaş

Allah allah firefox da da explorerdede download a basliyor 1 dkk sonra bitti diyor 10-20 snylik bişi çekiyor
şimdi denedim sadece bu değil bütün downloadlarda böyle oldu ne oldugunu bilen varmi.?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor.

Darkhoof
Elderone
Antuan
Ashkar
Shadowthief

[Bu mesaj Regalya tarafından 31 Ağustos 2005 06:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...