Head Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 scourge dadanmadıysa olmaz. o iş olmaz.[signature][hline]valandil ownz j0o! gonna break down the doors. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gitanzi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Çok etkileyici bir film olmuş gerçekten. Ve izlerken şu soru geldi aklıma.. Keşke herkez RP yapabilse.. Pvp server larında bile rp olsa.. RP yapılan oyunlardan hiç sıkılacağımı zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 abi ilk basta muzikle o manzara gelince tuylerim diken diken oldu. yok canim o kadarda degil dedim abi warlock kadini bikesti bi damla yas geldi dedim noluyo. zor tuttum kendimi[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 cidden güzel yapmışlar.genelde hiç izlemem bu tip movieleri gereksiz oluyor diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Darklight1903, 30 Ağustos 2005 23:56 tarihinde demiş ki: abi ilk basta muzikle o manzara gelince tuylerim diken diken oldu. yok canim o kadarda degil dedim abi warlock kadini bikesti bi damla yas geldi dedim noluyo. zor tuttum kendimi Müziğin etkisi büyük bu tür bir movie için iyi bir müzik bulmuşlar.Bu arada movieyi izledikten sonra undead warriorlara sempatim oldu :)[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür [Bu mesaj Razien tarafından 31 Ağustos 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dainty Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çok güzelmiş baya etkileyici[signature][hline]Bir gün olur farkına varırsın herşeyin Ama değiştiremezsin yaşamını Artık sen, Çılgın akan nehirde, solmuş bir yapraksındır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çok güzel yapmışlar müzik seçimi mükemmel[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Osi:Virus The Baltazar of Atl Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bende bu tarz ama kopyasından ziyade öykü tarzında bi film yapacagım.Ben bu filmden çok etkılendım müzik çok guzel ve 1.5 senedır veya 1 senedır devamlı dınleıgım bı grubun yaptıkları bi eser + sevda acım buyuktur anlatsam ağlatırım = agzıma zıçtı film.. :D bakalım bıseyler denıcem bende[signature][hline]h3xtermineytır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 harbiden süper yapmışlar walla undeadlere çok acıdım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2005 Allah allah firefox da da explorerdede download a basliyor 1 dkk sonra bitti diyor 10-20 snylik bişi çekiyor şimdi denedim sadece bu değil bütün downloadlarda böyle oldu ne oldugunu bilen varmi.?[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone Antuan Ashkar Shadowthief [Bu mesaj Regalya tarafından 31 Ağustos 2005 06:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar