Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Creature control hakkında soru

Gunn

Öne çıkan mesajlar

İlk sorum şu:
Student of Elements kartı

oyuna 1/1 bir creature olarak giriyor ve uçma kabiliyetine kavuşunca ters dönerek Master of Winds adlı Legendary Creature'a dönüşüyor.

Bu karta Students of Elements iken takılmış enchantment, equipment gibi şeyler terse döndüğünde yok mu oluyor?
Mantık yok olmasını söylüyor çünkü bu gibi özellikler KARTA değil CREATURE'a takılıyor.

İkinci sorum:
Bu yaratık 1/1 Students of Elements iken bir control spelli yapıp yaratığı kontrolüme aldım. Yaratığı kendi tarafıma koydum, altında kontrol enchantmentı takılı şekilde. Daha sonra buna flying yeteneğini verip yaratığı çevirdim ve Legendary Creature olan Master of Winds'e dönüştü.

Bu noktada üstündeki enchantment çıkar ve yaratık eski sahibine geri mi döner yoksa bende mi kalır?

Devam ediyorum,
Bu yaratık benim kontrolümdeyken attackr olarak declare ettim, blocker declare gelmedi. Elimde Ninjitsu özelliği olan bir kart vardı (bilmeyenler için blocker declare edilmemiş bir attackerı elinize alıp yerine elinizden ninjitsu su olan bir kartı koyabiliyorsunuz mana bedeli karşılığı) Master of Winds kartını elime alıp yerine Ninjitsulu attackerı koydum. Bu arada Ninjitsunun açıklaması aynen şöyle yazıyor:
"Return an unblocked attacker you CONTROL TO HAND: Put this card into play from your hand tapped and attacking"

görüldüğü üzere TO HAND diyor ama kimin eline? OWNER'ın mı yoksa CONTROLLER'ın mı?

eğer controllerın ise daha sonra elinden bu kartı istediği gibi oynayabilir mi insan?

Sosyal ağlarda paylaş

1. Flip olduğu zaman üstüne takılı ne varsa aynı şekilde kalır zira o bir yaratıktır flip oluncada yaratık olarak kalır, yani şöyle düşünürsen senin student of elementse enchant creature taktın bu flip oldugunda hala creature olma özelligini koruyor yani enchant creature üstünde kalır. Ama bu duruma aykırı olarak yeni flip kartlar var, flip oldugu zaman kendi enchatment oluyor yani yaratık özelligini kaybediyor böylece üstünde enchant creature kartını barındıramıyor (çunku flip olan permanant artık bir creature degil).

2. Üstündeki enchantment oldugu gibi kalıcagından yaratık hala sende kalır.

3. Kamigawada ninjutsu spoilerini ilk gördugumuzde bizde bir an dusunmustuk bunu, ama bu sadece wizardsın kelime tasarrufu kart ownerın eline döner, ve owner tekrar oyna acmak isterse master wind degil student of elements olarak acmak zorunda kalıcaktır.[signature][hline]Magic The Gathering sorularınız için.
MSN: [email protected]
----------------------
Magic Online : /addbuddy Enaxa
----------------------
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...