Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkadaşlar ne yazıkki hayat herzaman toz penbe olmuyor.Bu hayatta birseyler basarmak için biraz uğrasmak biraz didinmek biraz irdelemek gerekli.İnsanların hayatını kendi kurması gerektiği durumlar veya okumadan ülkemizde hicbir sey yapamayan insanların cogunlugu fazla.Evet ne diyebilirim,su satırları yazarken okadar cok sey aklımı kemiriyor ve birseyler dusunduruyor.Neden , ne için ama hayatın kanunu buysa ve uygulamak bize dustuyse bunu yapmak zorundayız.Evet biraz kapsamlı birseyler yazdım asıl konumuz olarak ise evet derslerden ötürü ve onumdeki hayatımı belirlememe yardımcı olacak bir sınavdan ötürü sizlerden baya bir sure ayrılıcam.Diceksiniz neden buraya yazdın ne gerek vardı,Deyin haklısınız fakat bu paticik.comda okadar cok sey gordum ve yasadımki.Kimi dostluklar icten olmaz hep bir aldatılan olur.Burda yasadıklarım öle degildi hepsi sevecendi hepsi ictendi yardım etmek istiolardı hepsine içten tesekkürlerimi sunarım. Evet bu yıl zorlu bir yıl ve herseyin ustume bindii bi yıl.Suan bunu dusunmuyorum fakat sizleri bıraktıgım içinde bir okadar burugum.Dedim ya burda okadar cok anım varki...BUkadar kısa zamanda bukadar guzel dostluklar yasamak her insansının sansına gelmez.Tabii ben sanslıyım bu konuda tekrar tekrar tesekkür ederim. Bu internet yasantım boyunca en cok kankamın beni terketmesine üzüldüm.Nedendi allahın uosu için deger miydi derken hersey oldu bitti.Hala kırgınım ama bunlara bir son vermeliyim.Seneye herseyin daha iyi olması dilegiyle. Son olarakta paticikten tanıstıgım dostlarıma Grzly,Boach,Shippy,subuo,Batido ve diger yazamadıım arkadaslarıma tesekkür ederim[diger dostlarımı yazamadım özür dilerim] özellikle Grzlye cok buyuk tesekkür ederim Egerki bu zorlu yolu sagsalim atlatırsam 1 temmuz ve ya 1-2 hafta daha erken aranızda olucam. Kendinize iyi bakın... Quardon... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya uzulme sonucta hepımız yapıcaz bu sınav ıcın bırakma seysını... sayılı gun cabuk gecermıs:)[signature][hline]insight, 27 Ağustos 2005 18:04 tarihinde demiş ki İvy'den şüphem var onun kalbi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 canım ya ağlıorum warya kafammmmm girrrsssin yök'e !!!! senide alıolar ya burdan. allah kahretsin! bir sene yoksun ha? özliycem canım hemnde çok özliycem öss idi kasıoduk ym si geldi oha falan olduk olucak işmiydi bu şimdi, quardonu biz sevioduk!!!! al canım buda benden sana son veda 4 lüğü olsun :horace: kendine ii bak! canım unutma bizleri arasıra gel uğramaya çalış![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Allah'a emanet ol. Sıkı çalış. Gerçekleri bir bir anlatmışsın. Olayın farkındasın. Gerçekten ÖSS'ye kafanla gir Sonra muabbetimizi yaparız.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 iyi çalış her zaman yanındayız[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 abi iyi çalışmalar ne diyelim başka[signature][hline]Para kazanmak mı o benim işim...:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 valla benimde başlıcak surda son nefeslerimiz oyundaki seneye işallah gümbür gümbür oyun açı olarak geri döncez seneye haziranın 3. haftasında herkes kendine iyi baksın.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Başarılar :D Öss düşmanım :P umarım isteğin here girersin. Hayat bi sudur öss'ye gir gir kudur. Bööğğğ[signature][hline]IsAbeLLa, 09 Ağustos 2005 23:36 tarihinde demiş ki: ben tangaya tanga demem tanga benim olmadıkça.. Anialeyn - Priest(60) Deadwing-Rogue Undead- Haumarush Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 neyse başarılar kardesım sana istedigin yere gıdersın ihsalah hadı calis nereyı ıstıorsun?[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben 2 kere girdim öss ye 1 de üni ye girdim...Bisey degismiyo =) Bos is bunlar yani hayattan kisitlamaya degmez... Calisin ama asla robot olmayin sisteme uyun ama asla sisteme baglanmayin..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar