Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 Temmuz - Kendinize İyi Bakın

Quardon

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar ne yazıkki hayat herzaman toz penbe olmuyor.Bu hayatta birseyler basarmak için biraz uğrasmak biraz didinmek biraz irdelemek gerekli.İnsanların hayatını kendi kurması gerektiği durumlar veya okumadan ülkemizde hicbir sey yapamayan insanların cogunlugu fazla.Evet ne diyebilirim,su satırları yazarken okadar cok sey aklımı kemiriyor ve birseyler dusunduruyor.Neden , ne için ama hayatın kanunu buysa ve uygulamak bize dustuyse bunu yapmak zorundayız.Evet biraz kapsamlı birseyler yazdım asıl konumuz olarak ise evet derslerden ötürü ve onumdeki hayatımı belirlememe yardımcı olacak bir sınavdan ötürü sizlerden baya bir sure ayrılıcam.Diceksiniz neden buraya yazdın ne gerek vardı,Deyin haklısınız fakat bu paticik.comda okadar cok sey gordum ve yasadımki.Kimi dostluklar icten olmaz hep bir aldatılan olur.Burda yasadıklarım öle degildi hepsi sevecendi hepsi ictendi yardım etmek istiolardı hepsine içten tesekkürlerimi sunarım.

Evet bu yıl zorlu bir yıl ve herseyin ustume bindii bi yıl.Suan bunu dusunmuyorum fakat sizleri bıraktıgım içinde bir okadar burugum.Dedim ya burda okadar cok anım varki...BUkadar kısa zamanda bukadar guzel dostluklar yasamak her insansının sansına gelmez.Tabii ben sanslıyım bu konuda tekrar tekrar tesekkür ederim.

Bu internet yasantım boyunca en cok kankamın beni terketmesine üzüldüm.Nedendi allahın uosu için deger miydi derken hersey oldu bitti.Hala kırgınım ama bunlara bir son vermeliyim.Seneye herseyin daha iyi olması dilegiyle.

Son olarakta paticikten tanıstıgım dostlarıma Grzly,Boach,Shippy,subuo,Batido ve diger yazamadıım arkadaslarıma tesekkür ederim[diger dostlarımı yazamadım özür dilerim] özellikle Grzlye cok buyuk tesekkür ederim

Egerki bu zorlu yolu sagsalim atlatırsam 1 temmuz ve ya 1-2 hafta daha erken aranızda olucam.

Kendinize iyi bakın...

Quardon...
Sosyal ağlarda paylaş

canım ya ağlıorum warya

kafammmmm girrrsssin yök'e !!!!

senide alıolar ya burdan. allah kahretsin!
bir sene yoksun ha? özliycem canım hemnde çok özliycem

öss idi kasıoduk
ym si geldi oha falan olduk
olucak işmiydi bu şimdi,
quardonu biz sevioduk!!!!

al canım buda benden sana son veda 4 lüğü olsun :horace: kendine ii bak! canım unutma bizleri arasıra gel uğramaya çalış![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!!
Ben : Buyur???

Sosyal ağlarda paylaş

Ben 2 kere girdim öss ye 1 de üni ye girdim...Bisey degismiyo =)

Bos is bunlar yani hayattan kisitlamaya degmez...

Calisin ama asla robot olmayin sisteme uyun ama asla sisteme baglanmayin..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ;
Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz....
Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!
Cray Totem/sNaKe
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...