RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Caglar Olay şu Bir gün bir barda toplanılacak hazırlamış oldugumuz pati gruplarıyla çıkıp çalcaz Ben davulcu sen bass cı basıcaksın bende dav ı cam :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ehehe ok..... ne çalıoz? feci blues çalarım basta...[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 bütün postları oku bi hehe.. ben burdayım hazırım, stand and fight dfsasd[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Her tür koyucaz sonunda ben Rap söylicem ama o kesin..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ben de varım,elektro çalanzi.sololarım çok iyi diil ama. metboyların grupta bi gitarlık yer varsa sıkıştırın beni de araya :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ee abi kimse birşey yapmıyor nolcak bu olay.[signature][hline];;suitfly
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 işte takılıoz ya =) buda keyifli :p ANKARAMı bi cevap aaaaAAAAA...........[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Şuan Ryan la iş peşindeyiz :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
shapshal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ha bi de istanbula geliosanız :D[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 arkadaşlar bu iş için yapmamız gereken karakediyi bunaltmak.. hellhound ile de konuştum ben (sağolsun çok iyi tavsiyeler verdi) oda destek vericek (elinden geldiğince) birde special guest elemanları gazlamak lazım (wendigo gibi ne biliyim horace gibi)[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 aheuaeh horas ı görmek istiyorum harbi... bi adam ne kadar yetenekli olabilir?[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting....
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 ehe. fazla diil. siz grubu kurun gelmesi kolay.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın.
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Cool :)[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2005 eveet horası ayarladık... IŞE YARICANı BILIODUMM![signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... [Bu mesaj Caglar35 tarafından 15 Ağustos 2005 23:56 tarihinde değiştirilmiştir]
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Pardon Ne İşe Yaradı ? :) ... Arkadaşlar Bize Elinizden Geldiğince Destek Olun Sizde... Konu arkalara gitmesin..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 +quivalenin grubu Detox [signature][hline]Peace Sells...But Who's Buying? I WANNA GET FREE!!!! [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 16 Ağustos 2005 18:33 tarihinde değiştirilmiştir]
pediculus Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 ya klavyeci lazımsa geliriz :))[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
Shimone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 izmir icin bassci lazimsa gelirim.muse,the cure kisacasi alternative caliyorum ama power metalda calarim bg mesela :-)[signature][hline]Egwene Althor [Dark Saga]Mo/Me
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 pediculus senle bi konuşalım klavyeciye ihtiyaç var diğer arkadaşımda konuyu tamamen okursan görürsün, istanbul için bu olay..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 cok guzel baglama calar iyi uzun hava okurum folklorik ogeleri ariyorsaniz ben ve grubum candostlar gelebiliriz[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 wendigo biz öyle her önümüze geleni almıyoruz bi kere. daha önce hiç sahne tecrübeniz varmı bize ondan bahsedin? moaehfdsjkf o değilde wen gelirmisin sen böyle bişey olsa ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Wendigo Bak Ben Senin 56k Da Summer Flame Eyes İni çektim Sende Buraya Gel Zuhahuahuahuauhauhauhauhauha[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Arkadaşlar sanırım Ryan Ve Ben Elimizi Bu Projeden Çekiyoruz Kedi ye çektiğim mesajın cevabı gelmediğine göre yapabileceğimiz birşey yok ilginizden ötürü teşekkür ederiz...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
duende Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 isatnbulda basscı gerekiyomu???????? kurulcak gruba gore belirler calarız tur ne olcaksa artık[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
duende Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ya bidakka ya niye pat diye kestik tam herseyi okumus gaza gelmiştşm son msjla yıkıldım ben bass calarım calısırım 70-80 lerden calcak bi grup olabilrdi hatta bnm aklımda (deep purple olur hendrix olur efendime soyliyim led zeppelin olur gnr olur ya olurbu iş ya kesmeyelim hemen lutfen)[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız...
Öne çıkan mesajlar