Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiband Projesi

Ryan

Öne çıkan mesajlar

bassı alabilirim de 1, metal sevmiyorum, hazetmiyorum yani vikingine kadar denettirilsem de.
2, o kadar tecrübeli de değilim, ilerletemedik grubumla.

en sonunda hadi hocam yapalım artık bi adım atalım derseniz de hala bassçınız eksikse yanınızdayım :P

özel anlamda, modern rock, alternatif, progresif rock, indie, rocknroll, grunge, brit türevleri dinleyip çalsamda, altyapısı sağlam her türlü müzikten keyif alırım şahsen, sorun olmaz.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

yer işini ayarlamak lazım evet.
bu arada tam destek almamız da lazım ya çünkü işi gücü bırakıp başka şehirden gelicekler var höyt diye kalınmasın orda..

bass gitar çalan arkadaşlarada selam çaktım burdan tamamdır, ilgilenen herkes bakıyo foruma kim ne çalıyo görmüş oluyoruz
olay ciddiyete bindiğinde konuşuruz grup olaylarını..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

ev aletleriyle müzik yapmayı planlayan benim gibi müzik aleti çalmayı bilmeyen arkadaşların grup kurma tekliflerine açığım..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

şaka bi yana, tam olarak katılmak istiyen arkadaşlar buraya mesaj atabilirmi (hangi enstrüman çaldıklarını ve ne tarz çaldıklarını belirterek)[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Benim için grup sayısı farketmez ve çalınacak tür.. Black Metal ve Hard Core konusuna girecekseniz konuşalım ben pek sevmem çalmayı...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

jazz banada uyar açıkcası neyse daha bekliyelim kimler katılmak istiyo konuşalım falan sonra hep beraber..

bu arada yetkilelerden destek gelsin diye bekliyorum açıkcası ama ilgi gösteren yok sanırım.. yani olay benim ve çalıcak olan insanların hayrıma gerçekleşmicek paticik adı altında organizasyon olsun diye uğraşıyoruz ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...