montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bassı alabilirim de 1, metal sevmiyorum, hazetmiyorum yani vikingine kadar denettirilsem de. 2, o kadar tecrübeli de değilim, ilerletemedik grubumla. en sonunda hadi hocam yapalım artık bi adım atalım derseniz de hala bassçınız eksikse yanınızdayım :P özel anlamda, modern rock, alternatif, progresif rock, indie, rocknroll, grunge, brit türevleri dinleyip çalsamda, altyapısı sağlam her türlü müzikten keyif alırım şahsen, sorun olmaz.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Patidekiler böyle birşeye karar verirse, gruplar çıkıp çalacaksa, yer ayarlama olayını halledebilirim ben. Ama patiband gibi birşey söz konusu değil. Paticikten insanlar gruplarıyla çıkarlar, çalarlar.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 bas çalcak adam yoksa bnde varım perdesiz basım emrinizde :)[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 sen izmirdesin yürü git ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yer işini ayarlamak lazım evet. bu arada tam destek almamız da lazım ya çünkü işi gücü bırakıp başka şehirden gelicekler var höyt diye kalınmasın orda.. bass gitar çalan arkadaşlarada selam çaktım burdan tamamdır, ilgilenen herkes bakıyo foruma kim ne çalıyo görmüş oluyoruz olay ciddiyete bindiğinde konuşuruz grup olaylarını..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ev aletleriyle müzik yapmayı planlayan benim gibi müzik aleti çalmayı bilmeyen arkadaşların grup kurma tekliflerine açığım..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ee olcak mı bu şimdi[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Olucak...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 çalcak grupları falan yazsak da alexi falan yer ayarlarmış öyle yazmış. belli oldu mu ki grup işi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 metboyla aynı grupta olmam ben SDKLFJHSDLJHSDF yok daha tam katılıcaklar falan belli olmadı konuşulmadı onlar..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ben senle hayatta olmam zaten aynı grupta =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 şaka bi yana, tam olarak katılmak istiyen arkadaşlar buraya mesaj atabilirmi (hangi enstrüman çaldıklarını ve ne tarz çaldıklarını belirterek)[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 ankara - elektrogitar çalıyorum genelde rock metal seviyorum[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Benim için grup sayısı farketmez ve çalınacak tür.. Black Metal ve Hard Core konusuna girecekseniz konuşalım ben pek sevmem çalmayı...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2005 Piyano çalan bir zat olarak katılabilirim. Metal konusunda 0 ım yalnız neredeyse hiç parça bilmem. Klavyem de yok ama ayarlanırsa katılırım seve seve. Genelde Blues, Latin ve Jazz çalıyorum. Tarz farklılığından dolayı yalan olursa söylersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 jazz banada uyar açıkcası neyse daha bekliyelim kimler katılmak istiyo konuşalım falan sonra hep beraber.. bu arada yetkilelerden destek gelsin diye bekliyorum açıkcası ama ilgi gösteren yok sanırım.. yani olay benim ve çalıcak olan insanların hayrıma gerçekleşmicek paticik adı altında organizasyon olsun diye uğraşıyoruz ?[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Blues olur neden olmasın Jazz paticik için nasıl olur bilemem...[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 elektro ve akustik gitar çalarım.metal genellikle.[signature][hline]Lölö Mustafa sizleri pek severdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 blues da severim tabi ama jazz sevmem pek[signature][hline]a.k.a. Heren Istiaron Tornado Of Souls My Space Paticikteki süper manyak buton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollow-Man Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Wala güzel bi organizasyon olursa bende gelirim seyirci olarak =)[signature][hline]www.kalforum.com Martıların Buluşma Noktası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 jazz pek iyi gitmez ya, blues olsun olcaksa. dream theater, megadeth, metallica vs. çalmak isteyen varsa ben çalarım (ki biz ryanla aynı grupta olcaz o kadar =p)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 beni de alın böhüüüüüü şarkı yazarım isim bulurum yemek yaparım :: masum surat ::[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 tamam alırız seni de sen bana şirinlik yapıp moral destek olursun =p[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 @metboy ulan iyice aşk yuvasına döndürdünüz burayı zibidi --- Ben çok manyak blok flüt çalarım (ciddiyim)blind guardiandan LotR dan falan bir gruba beni de yamayabilirsiniz[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2005 güzel fikirde.... bilmem olurmu? zor onca adamı toplamak[signature][hline]welcome to Linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines rebooting.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar