Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patiband Projesi

Ryan

Öne çıkan mesajlar

Selamlar, predator ile msnden konuşuyoduk o verdi fikri çok hoşuma gitti paylaşiyim sizinle dedim, olay şu :
göründüğü üzere baya enstrüman çalan arkadaşlarımız var forumdan, bu arkadaşlar (her ne kadar farklı şehirlerde olsalarda) istedikleri elemanlarla (müzik tarzlarına göre ayrılabilir) birleşip bi organizasyona imza atsak nası olur ?
demek istediğim olay şu gruplar belirlendikten sonra herkes şarkılarını belirlesin daha sonra herkes bireysel çalışsın kendi payına düşen kısımlara sonra istanbulda(ben antalyadayım mesela ama sanırım çoğunluk istanbulda) buluşup bikaç gün önceden gruplar stüdyoda provalarını yapsa sonrada bi bar falan ayarlayıp patiday yapsak ? sırayla gruplar çıksa çalsa şarkılarını falan? hem sıcak bi ortam yakalamış oluruz..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Valla bence süper olur zaten baya gazladım o yüzden Ryan'ı :P Ben aktif rol alamam muhtemelen öss falan bir sürü dert var bu sene başımda ztn 1 yıllık gitaristim. Ama böle güzel enstrümanlarına hakim arkadaşlar buluşsa böyle bi barla anlaşsa konser verse süper olur.

Redall senden de ses bekliyoz seni uygun gördük baterist olarak gruba :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bi kere baltalamayalım hiç . olmıycak şeyler değil bunlar çalcağın yere gösterdinmi olay bitiyo.
illa patiler gelip dinlicek diye bişeyde yok yani Solonor ve grubuda barda konser vericekler ama paticikten büyük istek yok gördüğüm kadarıyla. neymiş sorun değilmiş bu. olay enstrüman çalan patiler bir araya gelsin asıl olarak , istersede diğer patiler gitsin dinlesin. sonuçta o barın müşteriside olucak[signature][hline]oh yeaa
Sosyal ağlarda paylaş

jester söylediğinde güzel fikir ama zamanlama ayarlamaları , ses ayarlamaları falan çok kasış olur düzgün bişey olması çok zor.
belki yabancı forumlardaki gibi guitar battle lar olabilirde bu patiband olayındaki amaç güzel bi etkinlik, sanal aleme bağlı kalmadan..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

Biz Erutan en basit bir punk parçasını Jester'in dediği şekilde yapmaya çalışıyoruz. O bile kasıyor. Ayrıca zevkli de değil, grup olarak stüdyoda çalmak apayrı, evde tek başına çalıp bir de birleştirmeye çalışmak sıkıcı.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Predator, 26 Temmuz 2005 00:36 tarihinde demiş ki:
Bi kere baltalamayalım hiç . olmıycak şeyler değil bunlar çalcağın yere gösterdinmi olay bitiyo.
illa patiler gelip dinlicek diye bişeyde yok yani Solonor ve grubuda barda konser vericekler ama paticikten büyük istek yok gördüğüm kadarıyla. neymiş sorun değilmiş bu. olay enstrüman çalan patiler bir araya gelsin asıl olarak , istersede diğer patiler gitsin dinlesin. sonuçta o barın müşteriside olucak

abi yırtınıorum burda her türlü işi yaparım die, clean brutal vokal, elektro, akustik klasik gitar, her türlü işi yaparım da bi org. yapın sadece. =)[signature][hline]Silent dance with death...
Sosyal ağlarda paylaş

beyler bu seneyi atlayalım..gelecek yaz ayına bir Rock'n Pati yada Rock Paticik düzenliyelim :D mekan buluruz artık :D gelecek sene herkes grup kurmuş çalışmış olarak gelir vs..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar biz bu işi yaparız Eğer bu işe harbiden gönül veren yaparız biz bişiler başlatalım geri gelir diyen kişiler varsa lütfen gelin msn den konuşalım ben davulcu olarak her zaman yanınızdayım... [email protected][signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

solonor & redall ikinizede teşekkürler ilgilinizden dolayı..

msn'i ekledim konuşuruz etraflıca, bende msn'imi veriyim bu konuyla ilgilenenler - konuşmak istiyenler - fikri olanlar falan varsa ekleyebilirler..

[email protected][signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...