scorpion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Yeri mi bilmiyorum ama bir sorum var.Kampsız kombinesi olan biri orada kalabilir mi biryerlerde?Ben pek git gel yapmak istemiyorum ama sürünmekte istemem oralarda.Bilginiz varsa paylaşın,yanlış yerde sorduysamda kusura bakmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Bone, 30 Ağustos 2005 11:42 tarihinde demiş ki: Bonec !!!!!!! Evet 100 lerce kola iscisi cikarildi... Barisrock da baya bi seslerini duyurdu kola iscileri...[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!!Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 and?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yukarda yazmıstım ne alakaysa sılınmıs.buradakı ıscılerın yaptıgı ahlaksızlıktan baska bırsey degıldır.bu ısten para kazanan ınsanlarında para kazanmasını onlemek dısında hıcbır ıse yaramaz sıstemlerı bozmaya calısmak. silen gelsin gene silsin gene yazarım arkasındayım lafımın.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Evet şimdi güzel oldu :) İşten atılabilirsin. Seni işe alan firma pek güzel de atabilir seni. Bu onların insiyatifidir. Nitekim onların düşünmesi gereken senin aile hayatın değil. Kendi şirketlerinin gidişatı. Ki bu yolda ben olsam ben de çıkartırdım gerekirse 1000 kişi eğer gerekirse.[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 BarısaRock festivalindede bu konu ele alındı trakta tasımacaıktaki isciler sendika kurdu diye isten atılmıs yüzküsür kisi onlarda eylem tarzı bisey yaptılar Sloganları : Coco Cola İcen BUSH TUR bush(p li halini ima ediyolar anlamıyana ) BarısaRockta rockıncoke karsı festivali olunca birlestiler dogal olarak biraz sacma geldi bana orda bagıran insanların sloganı cogu cola iciyodur adam kendi kendine laf ediyo ayrıca yemek büfelerinde kola satılmıyodu ama ilginc bir soru müsteriden cola yokmu :) ? Emperyalist sirketlere laf atıp durdular konser boyunca amasöleyin nick adidas vs vs spor ayakkabıları giyiyolardı bunalr ne sirketi oluyodu ..... yada dünya capında bir dev olabilmemk icin emperyalizmin sart oldugu bir gercek sireet icin gücünü korumak icin pazar payını kaptırmamak icin..... BarısaRock ın beles olması rockıncoke göre büyük avantas ama yer alanı vs vs amatör bar grupları ve birkac türk sarkıcı Yasar kurt bülent ortacgil ünlülerde yoktu deil Bu arada Uludag Ünide okuyan biri olarak üniversitemizi temsilen 2 grup sahne aldı biri Deli gayet güzel bir performans gerceklerstirdi pogo yapan yapanaydı :) 2. Yolgezer bu grupta fena deildi denebilir ama solistleri biraz daha pismesi lazım costurmayı bilmiyo bizim senliklerde aldıgı üzüntüyü gene alacaktı ama nryse hava serindi senlikelre oranla :) nası geclik falan diye verim bekledi ama gene kimse takmadı fazla :) neyse sonra hafiften costuk :) Nese fazla girdik yeni topic gibi oldu :)[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ya abi zaten kimsenin o şirketleri batırabileceği yok büyük rakipleri dışında :D onun dışında adamların bu eyle bu şekilde yapmalarının nedeni gündeme oturmak şimdi basit bir pretesto yapılsaydı kaçımız bilecektik tartışacaktık bu konu hakkında... Kimse ne içecek firmalarıbı emperyalist diye bırakır ne kıyafet firmalarını bırakır bırakamazlar çünkü müptelasılar ve böyle yetiştirildiler ama insanlar muhalefet yapacaklar tabi ha bunun festivalle ilgisi ne yok tabiki bir ilgisi ama bakın nasıl olay üzerine yoğunlaştık bundan önce benim haberim yoktu valla[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar