Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 vet Arkadaşlar Lvl 70Rouge Skilli Nedir? Kaç Damage Vurur? Spikeden Güzelmidir yoksa ona Eşitmidir?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 assian skili diyorsan %800 sanırım spikedan tabiki iyi ayrıca 60-70 arası 5 stattan skil geliyor 5x10=50 stat +masterdan %15 az dmg geliyor kasabiliyorsan kas yararını görürsün ben kasmam şahsen zaten oyunu bıraktım ajdfavjdas[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bloody Beast adlı bi skill. ( yanlışım varsa düzeltin ) Cut skill' inin son modeli. Disregards opponent's defence...[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 len adam tek harekette cizer gider yuzde 800 damage arkasında bide spike eleman delik deşik olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 aga kasılırmı lvl 70 e ben kasamam şahsen ama eminim %800 değil eğer öyleyse lvl70+spike+thrust ile dağılır valla ortalık. bide Priestin lvl 70i ney?[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 onu burial yedi ona sor zannedersem %25 herşey eksiliyo hp attck zart zurt.....[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 O_o o bayaa sakatmış lol yersem oto town çekerim.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulteam Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 walla bızım bı arkadas war suan ares te 64 lvl 70 olmadan natıonal poınt kasmıcanı soluyo sadece 2k np kasmıs noolur ne olmas dıye:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Benimde bildiğim cut un büyüğü. Defansı 0 sayıp damage veriyor. %400 gibi bir şey ama armor kaç olursa olsun 0 mış gibi vuruyor.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinned Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 xig de redbaron lvl 70,oyuna girdiğim bir ara sorarım.şu an reskill yapmadıysa okçu idi,okçuların lvl 70 skill ide koşarken ok atmak bildiğim kadarıyla,belki damage i de artıyordur.ama şöyle söyliim,lvl 66 paper olmama rağmen lvl 66 bi rog kesemez beni,anca potumun bitmesi ya da lag a girmem lazım.hatta iyi bir oyuncu değilse rahatlıkla kesebilirim,acid potlar yardımıyla.bu oyundaki tek ve en güçlü char priesttir.şuan bildiğim lvl 70 priest yok.zaten olduğu vakit oyunun kralı olcaktır.1440hp pot basabilme yeteneği de cabası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 level 70 holy skill' i AOE massive... belli alandaki düşmanların AP'lerini 25% ( veya 30% tam bilmiyorum ) düşürüyor. 2. olraak da o resim edit bi resim. bütün statları 250... Öyle iş olmaz yani.[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Murtaza, 30 Ağustos 2005 11:39 tarihinde demiş ki: Bloody Beast adlı bi skill. ( yanlışım varsa düzeltin ) Cut skill' inin son modeli. Disregards opponent's defence... Adını hatırlamıyomda böle olacak. %800 değil.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 statlara baksana %100 edit 68 lvl adamda kukry statlar verilmemiş acemice bir edit ...[signature][hline]They are One..the Ring and the DarkLord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mykonun screenshots larından,o adam myko gmi. Saçma sapan eski resimleri getirip koymayın şuraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sen gelene kadar hiç kavga yoktu geldin hemen sataşmaya başladın millete relax...[signature][hline]They are One..the Ring and the DarkLord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Ben hep buradayım,ben gelene kadar diye bir olay yok. Gerektiği yerde yazıyorum sadece. Sizin gibi dakikada 10 saçma post atmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Aurain Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bakarsanız o stat a o silaha 500 küsür dmc var kesin edit bi de şimdi biri açıkllayabilir mi lvl 70 assasin skilli hangisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 lvl 70 skilli burda bi ss de vardı ama şimdi arayamayacam. Cut ın en üst seviyesiydi. Ararsan bulursun.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar