muzcu Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ya ben laplop aldım da asıl bilgisayardan laplopa veri aktarımı için de cross (?) kablo aldım ama ethernet uçlu çıktı kablo. laplopda ethernet var ama bilgisayar da yok. acaba ethernet kart mı alsan yoksa ethernetli cross kabloyu usb uçlusuyla mı deiştirsem. yani usb kablo daha pahalı ise ethernet kart alayım çünkü 10 milyon gibi bişiymiş sanırım ama her zaman da ethernet kartı bilgisayar bulmayız felan sonra yarın öbür gün veri aktarımı gerekince haydaa ethernet girişi bulamazsak alıcı/verici bilgisayarda. yani hangisini yapsam size soram dedim...[signature][hline]Europe - Frostwhisper; soulbounds guildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bence ethernet kartı al. hem donanımın olur hem daha hızlı veri aktarımı yaparsın.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar