gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arkadaşlar format attım. oyunu tekrar kurdum, sıra geldi patchlere işte bilgisayarımda yedekli duran patchleri bi daha yüklemeye başladım. İlk başta 1.50 yükledim sonra 1.51.44 to 1.60 yükleyecektim ama şu ibare çıktı "this patch cannot applied because this is for a different version of the game." 1.60 to 1.61 denedim yine aynı şey çıktı... yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 1.51 i yükledin mi?[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 geçen sefer öyle bişi yüklememiştim ve paşalar gibi yine yüklenmişti diğerleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 1.50 ten 1.51 e geçiş var 4mb gibi bişi olsa gerek o eksik aynısı bende de olmuştu. Aramadan bulmuştum. [Bu mesaj Gallant tarafından 30 Ağustos 2005 22:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 direk 1.6.0 ı yüklesen? www.wowguru.com dan.[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 5* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 arkadaşım elimde patchler dururken niye yeniden yükleyeyim? sonuç olarak 170 mb bişi az birşey deil... buarada o dediğin ufak parçayı buldum çok saol onun sayesinde devam edebiliyorum... herkeze çok teşekkür ederim. [Bu mesaj gleoddyn tarafından 30 Ağustos 2005 22:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 direk en üstü yükle ve GB olmamasına dikkat et[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar