Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warrior Tank Combo

Murtaza

Öne çıkan mesajlar

buradan yaptığım video' yu indirebilirsiniz.

İlk başta speedleri Normal olan, 2 adet Hanguk sword la denedim. Daha sonra da speed' i very slow olan Raptor la...

Herhangi bi program söz konus değil. glitch falan da yok.

zaten adı üstünde tank combosu. PK esnasında bunu kullanmak zor. Boss keserken işe yarayabilir :-)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O
Sosyal ağlarda paylaş

ohş ujio ve info kardeşimde ordaymış...ama o zmn ujioyu gökhan oynuyomuş(asıl sahbiinin kardeşi) şimdi söledim videoya çekmişer die ehueuhehu ünlü olduk yine dio.....sadsafsafsa[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm...
xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_?
ben=a.s sor_?
xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_?
ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:)
xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_?
ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz
Sosyal ağlarda paylaş

Birde konuyla alakası yok ama belki yusuke yı ben giant golem ve stone golem keserken gördüm cursing priest elinde temple event item vardı birde :) bi orc sin in peşinden kovalıyordu böyle sağlam bir rpiest olmak için lvl 62 yeterlimi? bende bi şans eseri :D onun gibi bir item olsa solo golem fln kesebilirmiyim int priest ile? tşkler[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Sosyal ağlarda paylaş

Complete bot shell bot düşer. Shell bottan emib değilim ama complete bot çıkıyo.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

dual hanguk'mu raptor mu ii mob'lar yada pk icin? hanguklari deneme firsatim olmadi henuz.. bu konuda aciklama bekliyorum sevgili alan yetkilimiz.. :D[signature][hline]* Generic bir campaign:
-player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya
-Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun
-player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma
-Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh!
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...
-Dm: ....
gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
Sosyal ağlarda paylaş

evet ihtiyacim olan cevap buydu.. ama ben tasarimci ve capon kulturu meraklisi bi bunye oldugumdan dolayi su hanguklarin hastasiyim. bayiliyom o durusa.. evet..[signature][hline]ARESDE SATILIK;
CHITIN BOW+6/60 (160 AP,60 FLAME DAMAGE,250 MP BONUS, 50 POISON RES)
IRON IMPACT+6/60 (160 AP, 60 ELEMENTAL DAMAGE) PM FOR MSN...
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...