Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 buradan yaptığım video' yu indirebilirsiniz. İlk başta speedleri Normal olan, 2 adet Hanguk sword la denedim. Daha sonra da speed' i very slow olan Raptor la... Herhangi bi program söz konus değil. glitch falan da yok. zaten adı üstünde tank combosu. PK esnasında bunu kullanmak zor. Boss keserken işe yarayabilir :-)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 indiriyorum bi bakam neymiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Bakalım :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 güzel :D [Bu mesaj Aware3 tarafından 30 Ağustos 2005 09:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Murtaza bu kesin senin pok yemendir... sjajfdsajflksajdfkladsjflkas :D[signature][hline]Nick : VW Clan : Aswan Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 15xxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 :D o charda mı senin murtaza abi :D bide derdiniz nede bizim spotlardasınız bekle basmaya geliom 2 full healer :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blood_mage Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 f9devilde talosu ve tk yi keserken raptorla combo yapıodu gorunuşte sadece normal atacckla vuruor gibi gozukuordu izleyenler tk i skillsiz kestigini sandı:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ohş ujio ve info kardeşimde ordaymış...ama o zmn ujioyu gökhan oynuyomuş(asıl sahbiinin kardeşi) şimdi söledim videoya çekmişer die ehueuhehu ünlü olduk yine dio.....sadsafsafsa[signature][hline]geçende sıcak bir cz gününde xxx adlı şahıstan gelen pm... xxx=abi s.a nasılsın soru sorabilirmiyim_? ben=a.s sor_? xxx=abi burda ölünce para gidiyomu_? ben=ewet gidiyo...paranın yarısı gidiyo ve 50 np gidiyo np yoksa %5gider:) xxx=abi burda cafedeki abiler eğer paran yoksa üstündeki itemler gider, seni öldüren adama geçer itemler dediler_? ben=oha.çüş.lolzzzzzzzzzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Birde konuyla alakası yok ama belki yusuke yı ben giant golem ve stone golem keserken gördüm cursing priest elinde temple event item vardı birde :) bi orc sin in peşinden kovalıyordu böyle sağlam bir rpiest olmak için lvl 62 yeterlimi? bende bi şans eseri :D onun gibi bir item olsa solo golem fln kesebilirmiyim int priest ile? tşkler[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 cursing priest 2 tane lvlleri 80 flan galiba japkoda talos kesiyormuş videoları varmış ben bulamadım daha[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 yahu ben pot paramı fln kasmak için diyorum lvl 62 olup açabilir isem judgement ile solo golem yapıp pot paramı çıkarırmıyım[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sanmam priestsen dm kas[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 İndirio :D[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x(spike geldi sayılır[sonunda]) Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:yok:( sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 btw o hangi server usko ares mi yoksa myko falan mı ?[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Hmmm dm kimle kascam en az lvl 65 adam lasım yaf healer duffer ım ben troll berserker indirios rahatlıkla 2 kişide onlardan bir item düşermi?[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Complete bot shell bot düşer. Shell bottan emib değilim ama complete bot çıkıyo.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 dual hanguk'mu raptor mu ii mob'lar yada pk icin? hanguklari deneme firsatim olmadi henuz.. bu konuda aciklama bekliyorum sevgili alan yetkilimiz.. :D[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 troll berserkerdan en ii dropum fullplate oldu :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tosun_pasa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 attack'a baslarken yanlis gormediysem R kullanilmamis... yanlis olmus. ha sadece combo gostermek icinse bilemem ama onemli bir damage eksik kalmis yine de..[signature][hline]lütfücüğüüüm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 bu arada, o dereque mi ? Murtaza dereque sen misin ? :-?[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 berserker dansa crimson wing daha çok bot veriyor ;)[signature][hline]They are One..the Ring and the DarkLord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 hö ne botu ne shell'i eheh.. combo konusmuyomuyduk simdi? neyse kullanan biri cevaplasin dual hanguk'mu yoksa raptor mu ii pk'da..[signature][hline]ARESDE SATILIK; CHITIN BOW+6/60 (160 AP,60 FLAME DAMAGE,250 MP BONUS, 50 POISON RES) IRON IMPACT+6/60 (160 AP, 60 ELEMENTAL DAMAGE) PM FOR MSN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 çift el daha iyi tek el giga totamic tavsiyem (giganın resistleri ve hp bonusu var çünkü)[signature][hline]They are One..the Ring and the DarkLord. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 evet ihtiyacim olan cevap buydu.. ama ben tasarimci ve capon kulturu meraklisi bi bunye oldugumdan dolayi su hanguklarin hastasiyim. bayiliyom o durusa.. evet..[signature][hline]ARESDE SATILIK; CHITIN BOW+6/60 (160 AP,60 FLAME DAMAGE,250 MP BONUS, 50 POISON RES) IRON IMPACT+6/60 (160 AP, 60 ELEMENTAL DAMAGE) PM FOR MSN... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cute Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2006 link uzun zmn dir kimse indirmedi diye silinmiş diyor. murtaza (yada video elinde bulunan biri) zahmet olmazsa link i tazeleyebilirsen sewinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar