Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Cz nin yarısı ağlıyorda bilgisi olan varmı ?[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dupeler silinse beramusta adam kalmaz adamlar 1440 lık hp potları bile dupeliyor ne hayır kaldı dupemustan =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Beramus Silmezler Orası Dalga Server Oldu[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!...
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya ne dalga serverı olayın aslı şöyleyMİŞ James adında yeni bi gm alınmış. Adam cz de 1 saat de estirmiş. Adam banlamış, dup item silmeye başlamış cz de.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla
darknes_silver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Beramus ta rouge olup elınde shard olmayan yok tur sanırım ama sade king_darkmere dıye manyagın tekı[signature][hline]
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 beramusun adı çıktı dupe server diye diezde daha az olduğunu düşünmüyorum +8 item taşıyor diez dupe olmasada %100 scroll yada edit var...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 beyler beramusun içine etmeyin oynamıyosunuz diy.ben oynuyorum kendim +8 yaptı mbudamı dupe.2 3 bos kesiyorum durmadan shard çıkıyor.ayrıca herkete shard yok lvl 55 adamarın bile sword breakerı var açlıktan ağızları kokuyo.apos partyde bi bus dusunce party bozuluyo daha ne olsun..
findor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 o gm ye ben kurban olayım doğruysa eğer yaptıkları[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 mesela ben bır urun aldım maradondan eger dupe ıse benım sucum nedır ben satın aldım haberım yok :=)
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 item delete. eğer o itemden şöyle bi 3 tane olursa account delete :D felandır sanırım.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla
Öne çıkan mesajlar