Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Cz nin yarısı ağlıyorda bilgisi olan varmı ?[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dupeler silinse beramusta adam kalmaz adamlar 1440 lık hp potları bile dupeliyor ne hayır kaldı dupemustan =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Beramus Silmezler Orası Dalga Server Oldu[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya ne dalga serverı olayın aslı şöyleyMİŞ James adında yeni bi gm alınmış. Adam cz de 1 saat de estirmiş. Adam banlamış, dup item silmeye başlamış cz de.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknes_silver Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Beramus ta rouge olup elınde shard olmayan yok tur sanırım ama sade king_darkmere dıye manyagın tekı[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 beramusun adı çıktı dupe server diye diezde daha az olduğunu düşünmüyorum +8 item taşıyor diez dupe olmasada %100 scroll yada edit var...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ConYTurK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 beyler beramusun içine etmeyin oynamıyosunuz diy.ben oynuyorum kendim +8 yaptı mbudamı dupe.2 3 bos kesiyorum durmadan shard çıkıyor.ayrıca herkete shard yok lvl 55 adamarın bile sword breakerı var açlıktan ağızları kokuyo.apos partyde bi bus dusunce party bozuluyo daha ne olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
findor Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 o gm ye ben kurban olayım doğruysa eğer yaptıkları[signature][hline]D iğerleri acı çektirirse, ben kan kustururum... Onlar korkutursa ben dehşete düşürürüm... Ve sizden yada başkasından alınması gereken bir intikam varsa BEN alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 mesela ben bır urun aldım maradondan eger dupe ıse benım sucum nedır ben satın aldım haberım yok :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 item delete. eğer o itemden şöyle bi 3 tane olursa account delete :D felandır sanırım.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest // Satıldı 61 rogue 57 mage // Satıldı 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar