psycho_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 ßeyler beramusta karus lvl 60 roque veriyorum üüzerinde +6/10 chitin setten başka bişiy yok kankam dediğim adam tarafından hacklendim başka bi serverde 60+ char veya cyberde 8 GB ile charı takas edebiliriz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 *Geçmiş Olsun der. Ve soğuk su resmini aramaya başlar :D * Edit: murtaza skaın post umu silme :( [Bu mesaj Aware3 tarafından 30 Ağustos 2005 16:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Su bulamadım.Çay versek :D [spo1=Buyrun ;)][/spo][signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Arkadaşım bunun yeri burası değil.Hemen Screenshots vede İllustrasyonlar bölümüne at bunu. [spo1=Ahanda Linki]http://forum.paticik.com/view.php?id=131045[/spo] Ama sakın Pazar Alanına gitme.Çok kötü bi yer orası.Çiziyolar adamı walla.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar