wook Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 20:00 lig tv hakem:bulent demirlek saha ve seyirci avantajıyla fener alır diyorum.. yorumlar..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 alır gibi fener. bu sene samsunu hiç izlemedim ama..ii bi samsunsa nah alır çünkü fener berbat ötesi yine her sene başında olduğu gibi.[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu sefer fener daha rahat bir şekilde yenecek gibi gözüküyor =) gerçi belli olmaz onların işi[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 samsun ile rize bu sene benim küme düşmesini beklediğim iki takım. rahat alırız gibime geliyor.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fenerbahçe alır gibi..kalbimiz onunla tabiki..kendi seyircisi önünde ilk maçı..galibiyetle ödüllendirmeli onları..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 İlk yarı sonuna kadar atacağımız emin adımlardan sadece biri.. anelka oynarsa gol atar. çok iyi oynayacak gibi geliyor çünkü 3lü ortasaha önlerinde alex ilerde nobre anelka olacak sanırım. saraçoğlu'na gidenler yine pozisyon manyağı olacak ama kaçını atarız bilmem.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NiGgA Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fb nin bu maçı almasi lazim... hazir gsde puan kaybetmişken bu maçı alirsa hem üst sıralara çıkar hemde moral olur. ztn şükrü saraçoğlunda samsunuda yenemiyosa hiç oynamasinlar daha ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Almalıyız bu maçı. Zaten baştaki 2 beraberlik kötü oldu. Anelka'nın gol atmasını istiyorum. Alex de atsın. Nobre de. Aurelio da. Appiah da. Selçuk da. Ümit de... :horace:[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 [Bu mesaj Half_Cow tarafından 27 Ağustos 2005 16:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 9-0 alırız.. Anelka, alex, nobre paylaşırlar golleri bi tanede luciano atar.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 samsun favori[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Fener veya beraberlik derim. Samsun alacak güçte değil.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Fistan, 27 Ağustos 2005 16:18 tarihinde demiş ki: 9-0 alırız.. Anelka, alex, nobre paylaşırlar golleri bi tanede luciano atar. ağzından bal damlıyo be keşke dedigin gibi olsa..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 goooooolllllllllllllll samsun samsun[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 samsun atmış, 9-1 olacak demek ki. Aha Alex 1-1. [signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! [Bu mesaj elektrot tarafından 27 Ağustos 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 samsun samsun , gral sensun :)[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 teh fener gene attı.[signature][hline]Karayollarında değil senin kollarında öleyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 güzel atmış alex he rövaşata?[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 fenerin muhteşem golu ve oyunu ile maçı alacagımıza inanıyorum..:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 SAMSUUN SAMSUUUNN YÜRÜYÜN ULEN ![signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 samsun kimmiş huleeeann..karadenizin tek adam gibi takımı ordudur arkidişler..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 adamların tek bir atağı yok, çok komik bi gol attılar zaten volkan sağolsun. alex'in golü mükemmeldi. adamlar 8 kişi defans oynuyo ama fazla dayanamaz 2. yarıda gelir diğer gollerimiz..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 böle bi gol yok. hakkaten yok. çalımlar ayrı bomba ailtona yıldız dienler yıldız görsün :D alex coştu ama anelka çok top kaybedio takıma yeni gelmiş gibi. kademeli alan savunmasını başarıyla uyguluyor samsun pek açık vermedi. 2-3 pozisyonu vardı fenerin yani abluka altına almadı kaleyi. yine de bir heyecan var. takımın 2 senelik takım olduğu belli oluyor. daha iyi olacak.. samsunun golü özyalan..[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ilk yarı 1-1 bitti..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 anelka boş alanda etkili bi oyuncu, defans açık vermedi o yüzden pek verim alamadık ilk yarı, sonra premier lig tarzı verkaçlar deniyo ama pek anlaşamadılar. ama ümit böyle hata yapınca yukarı bakıp " hey allahım " tarzı triplere giriceğine olsun olsun hadi falan tarzı alkışlasa.. ümit zaten bu ara bi memnuniyetsiz, kadın olsa adet dönemi dicem ama bilemiyorum..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Ryan, 27 Ağustos 2005 20:56 tarihinde demiş ki: anelka boş alanda etkili bi oyuncu, defans açık vermedi o yüzden pek verim alamadık ilk yarı, sonra premier lig tarzı verkaçlar deniyo ama pek anlaşamadılar. ama ümit böyle hata yapınca yukarı bakıp " hey allahım " tarzı triplere giriceğine olsun olsun hadi falan tarzı alkışlasa.. ümit zaten bu ara bi memnuniyetsiz, kadın olsa adet dönemi dicem ama bilemiyorum.. eheuh aynen[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar