Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ko serverları nasıl kapanabilir

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya mrk ettim hangi nedenle ve ne zaman ko serverları kapanabilir ?[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
ya öle deil ne bilim eskiden age of server ları vardı starcraft falan hepsi kapandı ko ne zaman kapanabilir ? =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
Servera verdikleri parayla kazandıkları para kafa kafaya geldiğinde yada ellerine aylık ufacık bir para geçmeye başladığında kapanır.Şahsen ben bu server sahiplerinin yerinde olsaydım bu oyuncu potansiyeli ile ayda elime min. 750 dolar geçmese kapatırdım.Tabi çalışmıyorsam min.1500 dolar.[signature][hline]Name : Yuuzhan_Vong

X X X İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu X X X
Mesaj tarihi:
Ağa ne demek 750$adamlar kaçtane 750$ kaldırıo bu oyundan kâr olarak çünkü bak b1 fullekn 5000 kişi var demektir 500 ü pre alsa 500*20=10000$ yapar daha bide bunun diezi var aresi var x i var düşün yani bide cash alan çok fazla adam var sadece pre değil buff scr leri almak için çok fazla kişide kash alıo onlarda20$ harcasalar 10000$de ordan gelir . 4 server var

4*20000(pre+cash)=80000$ aylık kazandığı bunun masrafı ne kadar tutar bilmiorum ama kesinlikle bundan çok daha azdır.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
  • Yeni Oluştur...