BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sakayi anlama kabiliyetin karsisinda dilim tutuldu :)[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Alex'in golüne laf söyleyecek adamın futbol anlayışından şüphe ederim. Bende beşiktaşlıyım fakat bi yerde fanatizm durur klas konuşur.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 telegolde özdanak varya adam da tutturdu necati gecen sene atmış o gol daha güzel diye yarıldım .[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Futbol'un konuşulmadığı tek program telegol :) Oraya kimi koysan futboldan konuşmuyolar.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben telegoldeki kel herife tab oluom konuşuo öle en gral yorumcuymuş gibi .[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ahanda bu hafta bütün 3 büyükler zor kurtuldunuz yemin ediyorum uzatmalar sizin şansınızdı yinede tebrikler Her zaman Her yerde gerisi belli zaten Fener..[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bu arada Diyarbakır harika bir maç çıkardı kendilerini tebrik ederim Ama beşiktaşıda yamana atmamak gerekiyor eminim ki türk takımımız Uefa'dada büyük başarılara imza atacak Ailton ve Kleberson kendilerini uefa'da kanıtlayacaktır.. Her zaman her yerde gerisi belli zaten Fener derim geçerim :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bide çok topkaybı oldeu 50 idi galiba inanılmazdıçok top kaybettik.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Çok gol kaçırdılar ama olmadı işte Bilmiyorum bana kalırsa Rıza çalımbay la bu iş yürümez Şahsi fikrim lütfen hoşgörün , Rıza Çalımbay ve Ersun Yanal ikilisi aynı felsefi görüşte bir ikilidir onlara göre takımı oyuncu kurtarmaz Teknikdrektör kurtarır İlerleyen zamanlarda görücez ki Ailton ile arasında büyük uçurumlar oluşacak Geçen dönemin Hagi , Ersun ve Hakan Şükür üçlemesi gibi olacak.[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamar_rol Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: gellidus, 29 Ağustos 2005 00:58 tarihinde demiş ki: Ayrica madem top dondu olmayan foul! dan bize beraberligi getirdide diyarbakir in golunde faul yokmuydu? Bence vardi adam bizimkini yikti sonra gitti topu aldi orta yapti bizimki basamadi o orta gol oldu. yani futbolda olur boyle seyler hakemler saniyede karar veriyor biz 10 kere izleyip oyle laf ediyoruz heriflere .. güzel söylemişsin bende takıldım diyarbakırın golüne ama sevgili lig tv bi türlü tekrarlarda yer vermedi o pozisyona yada ben kaçırdım..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: mck, 29 Ağustos 2005 02:14 tarihinde demiş ki: Bu arada Diyarbakır harika bir maç çıkardı kendilerini tebrik ederim Ama beşiktaşıda yamana atmamak gerekiyor eminim ki türk takımımız Uefa'dada büyük başarılara imza atacak Ailton ve Kleberson kendilerini uefa'da kanıtlayacaktır.. Her zaman her yerde gerisi belli zaten Fener derim geçerim :) abi ailtonla kleberson kendini ispatlamaya calisan oyuncular degil ki, ailton alman liginde gol krali olmus,kleberson da dunya kupasini kaldiran brezilyada her mac oynamis,brezilya teknik direktorunun brezilyanin en iyi oyuncularindan biri diye nitelendirdigi bi adam..uefa da tecrubeleriyle bize cok yardimlari olacaina inaniyorum[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 youlanin önemini bu maçta anlamıştır heralde herkes. topla oyunu ne kadar kötü de olsa yalancı koşuları defansı çok yoruyordu ve hataya zorluyordu. açıkçası ahmet dursunda bunların hiçbiri olmuyor top gelmeden bir halt yaptığı yok duruyor top bekliyor. çok gol kaçırdık ama çok top da kaybettik. bunda diyarbakırın da önemi var tabi. benim asıl üzüldüğüm futbolun adaletine. maç 0-0 bitseydi üzülmezdim çok gol kaçırırsan hakedersin. ama diyarbakır kesinlikle gol atmayı haketmedi gökhana geçmiş olsun çok talihsiz bir sakatlık :( tam da fatih terimin gözüne girmişti. fatih terim kendi söylemişti gökhan ve toraman birlikte milli takımda oynicak die. şimdi 1-2 ay sürer heralde kendini toparlaması ondan sonra da formunu korur mu artik bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bakalım Federasyon Beşiktaşın sahasını kapatacak mı? Yada seyircisiz oynama cezası verebilecek mi? Neden kimse sahaya atılan "mini kılıcı" konuşmuyor merak ettim valla.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kapamak? fenere 1 maç seyircisiz verildiyse burda en fazla para cezası verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Niye? Sahaya atlayan taraftar, sahaya şiş atan taraftar, ellerinde ne varsa atan taraftarlar Fenerbahçe'li miydi? Para cezası ile geçiştirilecekse Saraçoğlunda 53.000... düşünmek dahi istemiyorum.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Everton maçındaki olayda hala kanıt yok hatırlatırım. Baskıdan tırsıp saçma sapan bi ceza verdiler. bu olayı yoksayarak konuşsak bile sahaya şiş atmak rezillik. hüseyin kalparın kafasının arkasından girip önünden çıksaydı ne diyecektik acaba...[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 cok güzel olmuş dicektim atanın eline sağlık[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kleberson 1 numara.. ailtonunda numarsı yok şu an,bana hiç gol kralı olacak gibide gelmio.. en ii topuda gs oynuo bence,de fener şampiyon olur heralde yine.. avrupada da oturur gelirler..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 O zaman Fenerbahçe 2 senedir boşuna uğraşıyor. Nitekim sahaya son atılan madde Hasan Şaş'ın kafasına gelen yumurtadır.. bi de geçen maçta balon vardı sahada onu gördüm.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya bırakın allahaşkına o sahada okadar çirkeflik yaparsa bi adam kafasına atılır tribündekileri tasmayla mı bağlicaksın? dünyanın heryerinde her tribün orada birşeyler atardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Yok jazzy yanılıyosun iki sezon önce sahaya atılan bir "doritos poşeti" var. O yüzden saha kapanmıştı 1 maç... Ayrıca Beşiktaşın evindeki bir sonraki maç Fenerbahçe ile olması bu cezayı bir kat daha ilginç hale sokuyor. Bakalım federasyon gereken yürekliliği gösterip (yani talimatları uygulayıp) beşiktaşa ceza verebilecek mi? Yoksa tüm cezalar sadece Fenerbahçe suçlu olunca mı kullanılacak?[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya ayıp hakkaten ayıp. 3 maç cezayı çat diye beşiktaşa vermediler sanki ilk fenere yapılıyor diyorsun. ceza verilmicek tabiki bunu da biliyorsun ama hala bakalım verecekler mi diyorsun. iyi bakmaya devam et. ama saha kapatma vs gibi komik birşey vermicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 enazından federasoyon bizim sahamızı kapatmıo. ama aynı fedarasyon sizi şampiyon yaptı bi karşılık olarak sayabilirmiyiz?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ha sen devre arasında Ilhan Mansızı sat sonacıma Luce artik olmus Ilie'yi getirsin kıyak olarak bunları gorme, fener kan alsın biyerlerinden inonude (3-0 dı acıdık 1 gol yedik hehe) sona aynı macta baskanına ana avrat sov . Sona federasyon sampiyon yapti . OLDU CANIM. Ayni federasyondan konferans salonunda federasyonun otunu bokunu dinliodu baskanın.[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 anlamadım hiç bişi walla[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar