jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu hafta da gördük ki ne cimbom ne bjk ne de trabzon Fenerbahçe'nin rakibi olabilir. Balonların patlamaya başladığı hafta diyebiliriz. bi de federasyonun balonu var o da bize kaldı.[signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 fenere rakip olamicakları bellide biz 2. kim olcak diye şeyediyoduk.. neyse :P[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hahahahah jazzy yardın. Sinir bozukluğundan mıdır nedir saçmalayanlara gülmeye başladım[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sevsinler sizi, 6. hafta görürüz bakalım kim kimin rakibi olabiliyor...[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 çok kötü oynadık ya şu defansa rıza hocanın bişiler yapması lazım gelen her top bam güm şişiriyorlar olmaz böyle...carew varken bu kdr uzun top oynamıyoduk anasını satim carew gitti uzun topa başladık nası iş anlamadım ayrıca ali güneş iyisin hoşsunda be adam insan bikere de mi adam gibi orta acamaz ya[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 diyarbakıra 80 dk top oynatmadık. Adamlar ayağında top tutamadı ğpas yapmak zorunda kaldılar, ailton vurdu kalecinin kucağına kkleberson vurdu olması... Sağlık olsun önümüzdeki maçlar önemli artık. Zaten takım çok yeni yavaş yavaş[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 walla bu 5-6 dk uzatılan maçlarda son dk da gol atmak moda oldu :) ama helal olsun organizasyon cok guseldi gol cok guseldi.orda 5 tane boş bjk li vardı.herturlu gol olurdu[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Beşiktaş'ın bir beraberliğinde göbek atanlara aynı puanda olduğumuzu hatırlatırım. Şimdi kına muhabbeti yapacam ama ortalık iyice Telegol'e dönecek diye yapmıyorum.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jazzyjam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: KucukHusamettin, 28 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki: hahahahah jazzy yardın. Sinir bozukluğundan mıdır nedir saçmalayanlara gülmeye başladım gülmek güzeldir de; yapmacık olması için bu kadar kasmasaydın?![signature][hline]"I find your lack of faith disturbing." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Allahım millette böyle oyuna bakmadan haha bala bak son dakika attılar böyle bal olmaz demezmi... Not : BJK'li diyilim.[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Blind, 28 Ağustos 2005 23:22 tarihinde demiş ki: ayrıca ali güneş iyisin hoşsunda be adam insan bikere de mi adam gibi orta acamaz ya Eh simdi birazcik aynı dilden konusuyoruz.[signature][hline] a.k.a Burningred Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 o değilde, şampiyon olucaz lan.. ben böle beşiktaş izlemedim, hatta uefada bile böyle takım izlemedim. Hatta Barcelona dışında beşiktaş tan iyi oynayan takım bu sene içinde izlemedim. helal olsun be, kaç kere direklere kalecinin götüne çarpıcak ki bu top illa bi yerde girmeye başlıcak toplar ondan sonra açık ara şampiyonuz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 şimdi fenerliler süper bjk harika gs olağanüstü anlamadım ben :P türkiye liginin kalitesi mi artıyor hah yoksa bizim kuruntumuz mu gene[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 valla son maçını izlemedim ama gs gayet kötüydü ankaragücü maçında falan.. dün fener rezalet oynadı, alexin yoktan var ettiği gol olmasa yada 2-1 ken ofsayt kalkmasa(ki ofsayt değildi) maçın berabere bitmesi işten değildi. beşiktaş erciyes maçında berbattı ama 3 haftadır harika top oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Fistan, 28 Ağustos 2005 23:13 tarihinde demiş ki: ne bal var ya bu sene bjk ile gs de :P neyse bu da iyi. bu maçta bizde şans var diyosan ben ne diyim sana fistanım :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Nukem_Verite, 28 Ağustos 2005 23:35 tarihinde demiş ki: o değilde, şampiyon olucaz lan.. ben böle beşiktaş izlemedim, hatta uefada bile böyle takım izlemedim. Hatta Barcelona dışında beşiktaş tan iyi oynayan takım bu sene içinde izlemedim. helal olsun be, kaç kere direklere kalecinin götüne çarpıcak ki bu top illa bi yerde girmeye başlıcak toplar ondan sonra açık ara şampiyonuz zaten. oh be nukem gelmiş forum eglencesi artıcak ... bu hafta olmadı artık gelişini haftaya kutlarız :D:D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Beşiktaş Uber Super !!! Lol...[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 geçiyodum uğradım lol[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Valla, özeti seyrediyorum da bu kadar pozisyona girip sadece 1 tane atmak büyük beceriksizlik, tek açıklaması olabilir, o da takımdakilerden birinin cenabet olması.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: jazzyjam, 28 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki: bu hafta da gördük ki ne cimbom ne bjk ne de trabzon Fenerbahçe'nin rakibi olabilir. Balonların patlamaya başladığı hafta diyebiliriz. bi de federasyonun balonu var o da bize kaldı. Öahh....Siz milandan 5-6 yiyinde o zaman gerçekleri daha net görmeye başlayacaksınız.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 @elektrot beceriksizli +şansızlık[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Nukem_Verite, 28 Ağustos 2005 23:50 tarihinde demiş ki: dün fener rezalet oynadı, alexin yoktan var ettiği gol olmasa yada 2-1 ken ofsayt kalkmasa(ki ofsayt değildi) maçın berabere bitmesi işten değildi. yuh yani.. gidip kendim izlemesem inanıcam yani o kadar gerçekçi anlatıyorsun.. Bjk iyi oynadı ama ailton çok harcadı ya.. [signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA [Bu mesaj Slat tarafından 29 Ağustos 2005 00:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Nukem_Verite, 28 Ağustos 2005 23:50 tarihinde demiş ki: dün fener rezalet oynadı, alexin yoktan var ettiği gol olmasa yada 2-1 ken ofsayt kalkmasa(ki ofsayt değildi) maçın berabere bitmesi işten değildi. beşiktaş erciyes maçında berbattı ama 3 haftadır harika top oynuyo he he ole..[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki: gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ibo nun golü alex sinkinden 10 gömlek daha güzeldi tebrikler iboo[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 beşiktaşın attıgı golde yoktan varoldu.. bi kere taç diyarbakırındı beşiktaşa verildi.. foul pozisyonu foul deildi foul werildi ve gol oldu..ama sonuçta beraberlik üzerine konusmaya gerek yok..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar