whitedarknes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 HERKESE SELAM xgenonda yenı clanmızı acmıs bulunmaktayız. eger clan arıyan olursa lutfen burdan bıseyler yazsın bıktım artık her gelen pelerın soruyo yok pelerın ole hemen :) ılk once bıraz calısmak lazım eger dogru durust clan arıyan olur sa lutfen bıze ulassın clanın adı HERMES® [email protected] msn den bana ulasırsanız sevınırım. herkese ii eglenceler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Oyunda iyiysen çevren varsa gelirler zaten.[signature][hline]Beramusta satılık charlar, 62 battle priest 61 rogue 57 mage 55 rogue Detayları görmek için tıkla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitedarknes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 cevrem bayagı genıste ınsanları bı pelerıns sevdası almıs goturuyo hep hazıra konmak ıstedıklerı ıcın gelıp np de kasmak ıstemıyolar. ıste artık tek care bi bura kaldı burda olmassa ii ce ısyan edicem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bende Xigenon'da oynuyorum ve Pati den birilerininde Xig de oynadığını görmek çok güzel :) Ama klana ne kadar katkım olur bilemiyorum, mahçup olmak istemem.Umarım başarılı bir klan ortamı oluştursunuz.[signature][hline]Dünya'nın en büyük menejerlik oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ahiret Soruları 1.Senin lvl kaç ve şu an clan durumu nedir 2.Pelerin varmı(okudum biliom üstüme gelmein:D) 3.İtem durumun nedir?(Olsun item için kurulmuş bi clan olabilir) 4.Senden yüksek lvllar varmı[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitedarknes Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1-Benım lvl 55 assasian clan gelısme asamasında 2-benden yuksek adamlarda var genelde 50+ 3-ıtem olayını anlamadım zaten ıteme ıhtıyacım yok 50 lvlde shardla gezıyodum :) 4-bana pelerın deme bab gelmeyın ustume :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hmm o zmn item üstüne kurulmuş 1 clan deil burdan bunu anlıorus şu an küçük bir clan ilerde büyüycek tabiki ei o zmn başarılar bazen adamlar görüom :D adam sb +1 le dolaşırken 2 gün sonra +8 shardlarla aga parti pils diolar :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitedarknes Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 lancelotdulac umarım oyund atanısma ımkanımız olur oyundakı ısmım whitedarknes pm at bari muhabbet ederız artık k.o sıkmaya basladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitedarknes Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sana katılıyorum ılk once dusuncen ıcın tskler.Ya sb +1 olsa gene ii adamlar daha dune kadar cıplak gezerken bız ıtem kasıyoduk.mıllet clandan clana ucarken bız bi clanda takılıp kalıyoduk .miilet bole gelısıyo o clan sneın bu clan benım . her clandan ne koparırsam kardır mantıgı var artık.2 gun once 40 lvlde abi dıyen adam elıne shardı alınca (lan) demeye baslıyo gelde kızma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 karus mu morad mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitedarknes Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 << dual +1 sb :o[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whitedarknes Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 isyanım var benım bu kadere :P HADE BATAN CLANIN SON ADAM ALIMLARI BUNLAR:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar