Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Blok Flüt Virtüözlüğü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu enstrümanda nekadar ileri gidilebilir çok merak ettim. Hani şu ilkokulda çaldığımız flütler. Virtüözü falan olur mu bunun ya?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"
Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid)
Burning Legion

Mesaj tarihi:
hergün okula giderken otobüste ilkokul halkı ĞÜÜÜÜÜÜÜDĞÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ DĞÜÜÜÜĞDDDDDDDD ĞÜÜÜÜÜDDDDDDDDDDDĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ die çalıo bütün yol. aralarından birini bu sene öldürebilirim.
Mesaj tarihi:
hocanın verdiği şarkıları çalamıyodum ama çok iyi doğaçlama yapıyodum flütle.dur bakıyım şurda bi yerde olcak benim mor(!) flüdüm[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
Benim arkadaşım var dinlediği herşeyi çalıyor ve erif Tremolo gibi şeyler yapıyor hatta bazen çok tatlı picking gibi seslerde çıkarabiliyor ..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
Ortaokulda Bolero'yu çalmıştık, 50 sayfa notası vardı, sonlara doğru resmen tükürük şapır şupu damlardı flütün altından.
Ben de süper çalardım, gençliğimde...[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate!

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 29 Ağustos 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
internette ben bişey bulmuştum

soprano, mezzo,alto ve bas blok flüt için sonat
ve oracıkta bayıldım...yığıldım kendime gelemedim
ve ççok duygulandım....artık blok flüt benim enstrümanımdı...yan flütmü çöpe attım...zaten ii de çalamıodum...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü
Anti-östro eylem organizatörü
Mesaj tarihi:
Benim bir arkadasim var almanyada konservatuarda okuyor, ana enstrumani flut, yan enstrumanlari piyano ve saksafon. Ben sok gecirdim bana caldigi zaman, o aletten boyle melodilerin cikabilecegi aklimdan gecmezdi. Pek tabi virtuozleri var, haftada en az 4 defa flut calisiyordu arkadasim, kameraya kaydetmek istedim, o derece inanilmaz gelmisti bana caldiklari.[signature][hline]Piiys
  • Yeni Oluştur...