Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bu enstrümanda nekadar ileri gidilebilir çok merak ettim. Hani şu ilkokulda çaldığımız flütler. Virtüözü falan olur mu bunun ya?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid (Nizam-ı Cedid) Burning Legion
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aslında olabilir.ama virtüözü olsanda pek fazla bişi yapamazsın herhalde blok flütle :)
Zeytin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bu kadar salak bi ensturman olamaz herlade[signature][hline]OKUYUN
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ortaokulda saniyede 15 nota üfleyebiliyodum.az gr@l değilim[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Caglar35 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hergün okula giderken otobüste ilkokul halkı ĞÜÜÜÜÜÜÜDĞÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ DĞÜÜÜÜĞDDDDDDDD ĞÜÜÜÜÜDDDDDDDDDDDĞĞĞĞĞĞĞĞĞĞ die çalıo bütün yol. aralarından birini bu sene öldürebilirim.
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hocanın verdiği şarkıları çalamıyodum ama çok iyi doğaçlama yapıyodum flütle.dur bakıyım şurda bi yerde olcak benim mor(!) flüdüm[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Benim arkadaşım var dinlediği herşeyi çalıyor ve erif Tremolo gibi şeyler yapıyor hatta bazen çok tatlı picking gibi seslerde çıkarabiliyor ..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ortaokulda Bolero'yu çalmıştık, 50 sayfa notası vardı, sonlara doğru resmen tükürük şapır şupu damlardı flütün altından. Ben de süper çalardım, gençliğimde...[signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! [Bu mesaj aktiftablet tarafından 29 Ağustos 2005 19:49 tarihinde değiştirilmiştir]
philoxenus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ian anderson vardır yan flütte. düz flüt bilemem, jethro tull dinel tavsiye ederim.[signature][hline]Papirus*
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ian anderson yalnızca flütde değil bir çok enstürmanda aşmış, usta bir adam.çok severiz kendilerini. özellikle konserlerini, videolarını izlemek çok güzel bir zevktir.
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ehe olur neden olmasın az da olsa keşfedilcek herkesin yapamıycağı şeyler var blok flüttede :)
amon Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 internette ben bişey bulmuştum soprano, mezzo,alto ve bas blok flüt için sonat ve oracıkta bayıldım...yığıldım kendime gelemedim ve ççok duygulandım....artık blok flüt benim enstrümanımdı...yan flütmü çöpe attım...zaten ii de çalamıodum...[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü
Dojorel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Benim bir arkadasim var almanyada konservatuarda okuyor, ana enstrumani flut, yan enstrumanlari piyano ve saksafon. Ben sok gecirdim bana caldigi zaman, o aletten boyle melodilerin cikabilecegi aklimdan gecmezdi. Pek tabi virtuozleri var, haftada en az 4 defa flut calisiyordu arkadasim, kameraya kaydetmek istedim, o derece inanilmaz gelmisti bana caldiklari.[signature][hline]Piiys
Öne çıkan mesajlar