whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 2005 lise okullarnıda af mı cıktı arkadaşlar bu konuda bilgisi olan varmı hıc?yani bu af resmi mi?[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Egitim bolumumuz vardi ama..[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Baggio, 30 Ağustos 2005 09:22 tarihinde demiş ki: Egitim bolumumuz vardi ama.. [signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 e çıktı abi uzun zaman önce galiba uzun.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 "Özürlü ve özürsüz 45 günlük devamsızlık süresini doldurdukları için sınıfta kalacak 53 bin öğrencinin devamsızlıkları ise affedildi. Devamsız öğrencilerin bir dersten aldığı dönem notu, yıl sonu notu olarak kabul edilecek. Hiç dönem notu olmayanlar ise ortalama yükseltme sınavına alınacak. 2004-2005 öğretim yılında sürekli devamsızlık sebebiyle kaydı silinenlerden hiç dönem notu bulunmayan ve okuma hakkını kullanmamış sayılanlar bu haktan yararlanamayacak. Ayrıca, uygulamalı beceri eğitimi halen devam eden Anadolu otelcilik ve turizm meslek liseleri ile Anadolu meslek liselerinde; teorik ve uygulamalı eğitim sonunda devamsızlıktan başarısız duruma düşmüş öğrenciler, ortalama yükseltme sınavına alınacak. 1 milyon 93 bin düz lise öğrencisinden 449 bini (yüzde 41), sınıfta kalmıştı. 15 Ağustos’ta başlayacak bütünleme sınavları sonunda bu rakamın 218 bine (yüzde 20) düşeceği tahmin ediliyordu. Meslek liselerinin dahil edilmesi durumunda sınıf tekrarı yapacak öğrenci sayısının 300 bini geçmesi bekleniyordu. Genel liselerin birinci sınıfında okuyan 437 bin öğrencinin 207 bini (yüzde 48) bütünlemeye kalmış, başarısızlık ikinci sınıflarda yüzde 44, üçüncü sınıflarda ise yüzde 30 olarak gerçekleşmişti. " ya şimdi ben anadolu otelcilikde staj yapıom 16 gün daha yapmak istemiyorum kalırmıyım yoksa aftan yararlanırmıyım yanı 2005 20 temmuzde cıkmıs af 15 agustosta ki sınav dıor daha sonra gıremezmıyız o sınava?[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 kimsenin bi biilgisiyokmu yahu :) cok kritik bi durumdayımda arkadaşlar[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar