Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Liselerde af?

whissinn

Öne çıkan mesajlar

"Özürlü ve özürsüz 45 günlük devamsızlık süresini doldurdukları için sınıfta kalacak 53 bin öğrencinin devamsızlıkları ise affedildi. Devamsız öğrencilerin bir dersten aldığı dönem notu, yıl sonu notu olarak kabul edilecek. Hiç dönem notu olmayanlar ise ortalama yükseltme sınavına alınacak. 2004-2005 öğretim yılında sürekli devamsızlık sebebiyle kaydı silinenlerden hiç dönem notu bulunmayan ve okuma hakkını kullanmamış sayılanlar bu haktan yararlanamayacak. Ayrıca, uygulamalı beceri eğitimi halen devam eden Anadolu otelcilik ve turizm meslek liseleri ile Anadolu meslek liselerinde; teorik ve uygulamalı eğitim sonunda devamsızlıktan başarısız duruma düşmüş öğrenciler, ortalama yükseltme sınavına alınacak. 1 milyon 93 bin düz lise öğrencisinden 449 bini (yüzde 41), sınıfta kalmıştı. 15 Ağustos’ta başlayacak bütünleme sınavları sonunda bu rakamın 218 bine (yüzde 20) düşeceği tahmin ediliyordu. Meslek liselerinin dahil edilmesi durumunda sınıf tekrarı yapacak öğrenci sayısının 300 bini geçmesi bekleniyordu. Genel liselerin birinci sınıfında okuyan 437 bin öğrencinin 207 bini (yüzde 48) bütünlemeye kalmış, başarısızlık ikinci sınıflarda yüzde 44, üçüncü sınıflarda ise yüzde 30 olarak gerçekleşmişti. "
ya şimdi ben anadolu otelcilikde staj yapıom 16 gün daha yapmak istemiyorum kalırmıyım yoksa aftan yararlanırmıyım yanı 2005 20 temmuzde cıkmıs af 15 agustosta ki sınav dıor daha sonra gıremezmıyız o sınava?[signature][hline]burning legion * nightelf rogue * the wicked priests
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...