AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ya program eksikliğinden eski popüler dizileri vizyona koyuyolar Bkz : Avrupa Yakası Bkz : Hayat Bilgisi.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Avrupa yakasının elıne kımse su dokemez abi ben bayılırım ordakilere şesu ile kubi bitirir beni :D:D ama memolide bi başka abi küçük balık büyük balığı yatağa atar fln muabbetlerı wardı orda :D yok şef durmadan belgini baglamaya calısır GIRAALLL wardı bide ama o dizide tek adam gibi adam çetin tekindordur abi gerisi yalan[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kubiye kopuorm zati :D[signature][hline]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. [b]MSN:[email protected][b] [b][b]Frostman, 24 Ağustos 2005 01:20 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben evden server kurdum ama cok dandık oldu. [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 sertacı atlamayın ama :) gereksiz insan puhaha [Bu mesaj -007- tarafından 30 Ağustos 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: Fransua, 28 Ağustos 2005 13:46 tarihinde demiş ki: ama o dizide tek adam gibi adam çetin tekindordur abi gerisi yalan puhahahaha aynen öyle "kralll" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 said: -007-, 30 Ağustos 2005 03:35 tarihinde demiş ki: sertacı atlamayın ama :) gereksiz insan puhaha [Bu mesaj -007- tarafından 30 Ağustos 2005 03:35 tarihinde değiştirilmiştir] euhe sertacı unutmak mumkun değil zaten de kubıyım ama para bende demesı yokmu eheu bıtırıyo olayı be abı :D[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar