Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 turnuvaya kimse gelmedi. biz bi geldik hazırlandık adk yani işte titk çi lerle yaptık onu da kazandık. madem kimse başka gelmedi bu zamana kadar o zaman elenmeleri lazım. Def klanı olarak 1.lik titleımızı isteriz. En azından titleımızı verin. Hadi tamam ödül bi nebze de titleımızı istiyoruz...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 kim ne zaman yapıldıda gelmedi? haberimmi yoktu yoksam? bida yapak :D herhal 5h yi tek başıma savuncam :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ben annamam verin titleımızı... KİMSE YOKTU BİZ NASIL BEKLEDİK VESE SOR. KAFELERDE TOPLANDIK SAKIZLAR ÇİĞNEDİK... EMEK VAR BE EMEEEK[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 way bea! takdir ettim. bi organizasyon daha yapam? omasmı?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Olur ama bunun sonucuna title isteriz. Hakkımız yeniyor...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 sen bida kazan veriz title :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Siz bunu titleını verin. Sora bi turn daha olsun ozaman orda kazanırsak titleımız kalır kazanamazsak titleımız elimizden alınır...[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hommm mantıklı :horace: ee chemical vesmor falan ne diolar? özel mesaj falan atsadındı?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 chem ölü... herhalde gunz oynuyor... vesmor online oldu bi ara o zamandan beri offline :lol:[signature][hline]Devhochi'yim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yörüngedışı title ı daha bi yakışmış sana[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: ZaugnaKhaldun, 27 Ağustos 2005 03:35 tarihinde demiş ki: yörüngedışı title ı daha bi yakışmış sana lol:D Kimse katılmadıysa kimler arasından birinci oluyosunuz merak ettim.Hiçkimse katılmamışsa diğerlerinden daha üstün olduğunuz yada olmadığınız belli olmazki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 interneti falan bırakmadan ben, rockncoke tan önce ( bu hafta içi) ya da sonra ( gelecek haftaiçi ve sonrası) bir şeyler düzenleseniz...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Valla paticik clan ve single maç olsa iyi olurdu şöyle bi tarih fln verilse balıklama atlarım[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Dev, 25 Ağustos 2005 13:40 tarihinde demiş ki: Ben annamam verin titleımızı... Bak istedin istedin sonunda almışsın taytılını pekde yakışmış pekde açmış seni. El salla bakim yörünge dışından[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 rofl!! :horace: yapalım yapalım! tek başıma warım 5h gelirmi bilmem :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Kimse katılmadı diyorsunda Bizle maç yapan çıkmadı tarih verilmedi, verildi gelen olmadı. Atarkende destekli atalım yani[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya vesmor chemical bişiler düzenleseniz olmasmı? bi tarih verseniz gene? gelmeyen dopak olsun falan? olmasmı?[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorenEmmi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Toledor yalan mı oldu lan Gittigimdeki Turnuva :) zaten gözüm kalmıstı olm bensiz oynamaniza.. Gercek Şöyle 1v1 2v2 3v3 turnuvalar çokh sağlam olur beah..[signature][hline]My cock is much bigger than yours, My cock can walk right through the door With a feeling so pure.. It's got you screaming for more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar