melih5 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kicklenemeyeceğimiz bi soldat server ı var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 o kickleyenler lamerler hepsi bi avuç gerizekalı embesil komplex sahibi insansımsılar. Kicklenemeyecegin ve kaliteli bi ortamda oynamak ıcın ozel tanıdık bi yer olması gerekir anca. Bunun ıcın nebula serverlarını kesinlikle önermiyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Pati serv...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 "beyler clan maçı yapıcaz çıkın plz" "ulan parselledinizmi serveri, kim arasında maç" "ben ve ahmet" "lan sen aç serveri işte ahmet girsin" "olmaz lag oluyor. çık pls." *Vote Kick:Chemical, Reason:asd* "f12 beyler pls" *vote succesful* "kafasınasçii-*kick[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 çocuklar, çocuk oldukları için...[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neron Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 vallahi ya yeni version'da buna bir çözüm bulunması lazım.[signature][hline]By Neron Neron, 12 Ağustos 2005, 17:25 tarihinde kendi kendine demiş ki : Aşk oyunu buna derler güzelim, seçmelisin birini.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramcho Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bisi yaparsaniz kicklenirsiniz +klan maclaridir felandir ctf ve dm de aynı anda klan macı olduunu gormedim birinde oynayabilirseniz 1vs1 yapan adamlarintadini kacirmayin 1 gun sizde istersiniz yapamassiniz anlarsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 public server? evet evet, public server üstüne laf söylemeye bile gerek yok[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Lamerler resmen yaa Burda eski üyelik sistemi gibi yapılsa daha güsel olmazmı? Bide paticikte kick vote yi kapatsalar?Sanırım yeni versiyonda speede filan çözüm bulundu yani kicklemeye gerek kalmaz heralde(gerçi buna görede speed çıkar yakında ama:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 O kişilere ne desen azdır ki ben nick'i değiştirip maçlarını zehir ederim arada sırada kıl ederler adamı sizede tavsiye ederim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 örnek ramcho. Yeni kullanıcı almıs ilk mesajı bu. Herhalde duydu paticigin kullanıcı olayını ondan almıs olmalı tipik nebula oyuncusu. Birde paticigin üyelik sistemine mesaj sınırı getirilse? en az 250-300 measj gereksin böylece bunun gibi arkadaşlarıda elemiş oluruz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Peki bize yardimci olun.Bizim maç yapacağimiz servera ihtiyacimiz var.Avrupa maçlarini yapacağimiz bir server.Biz kimseyi atmak istemiyoruz ama maçimizida yapmak zorundayiz.Fakeler yüzünden 3 ceza puani yediğimiz günleri bilirim. Public server ama bizde burda oynamakta zorundayiz.Yoksa 300-200ping ile onlarin serverinda 10-0 yenilmek istemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LorenEmmi Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2005 Public Serverda olmaz o iş Sen clan üyelerini topla aylık para wererek bi server açtır.. Wea 2mb bağlantısı olan bi cafeyle anlaş ara böle böle server aç açsın oynayın kapatsın :) [ben bi kere yaptırdım güzel oluo, ama Adam bi kere yaptı sie cekti direk ugrasmamak icin :) ] Kısaca Para para para...[signature][hline]My cock is much bigger than yours, My cock can walk right through the door With a feeling so pure.. It's got you screaming for more. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar