Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soldatte neden kickliyorlar ve bu kickleyenler kim

melih5

Öne çıkan mesajlar

o kickleyenler lamerler
hepsi bi avuç gerizekalı embesil komplex sahibi insansımsılar.

Kicklenemeyecegin ve kaliteli bi ortamda oynamak ıcın ozel tanıdık bi yer olması gerekir anca.

Bunun ıcın nebula serverlarını kesinlikle önermiyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

"beyler clan maçı yapıcaz çıkın plz"
"ulan parselledinizmi serveri, kim arasında maç"
"ben ve ahmet"
"lan sen aç serveri işte ahmet girsin"
"olmaz lag oluyor. çık pls."
*Vote Kick:Chemical, Reason:asd*
"f12 beyler pls"
*vote succesful*
"kafasınasçii-*kick[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Sosyal ağlarda paylaş

O kişilere ne desen azdır ki ben nick'i değiştirip maçlarını zehir ederim arada sırada kıl ederler adamı sizede tavsiye ederim[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ EoS ]
Death is just depth of chaos
Branch would forgive the wind but it broken once
Sosyal ağlarda paylaş

örnek ramcho. Yeni kullanıcı almıs ilk mesajı bu. Herhalde duydu paticigin kullanıcı olayını ondan almıs olmalı tipik nebula oyuncusu. Birde paticigin üyelik sistemine mesaj sınırı getirilse? en az 250-300 measj gereksin böylece bunun gibi arkadaşlarıda elemiş oluruz[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bize yardimci olun.Bizim maç yapacağimiz servera ihtiyacimiz var.Avrupa maçlarini yapacağimiz bir server.Biz kimseyi atmak istemiyoruz ama maçimizida yapmak zorundayiz.Fakeler yüzünden 3 ceza puani yediğimiz günleri bilirim.

Public server ama bizde burda oynamakta zorundayiz.Yoksa 300-200ping ile onlarin serverinda 10-0 yenilmek istemiyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

Public Serverda olmaz o iş
Sen clan üyelerini topla aylık para wererek bi server açtır.. Wea 2mb bağlantısı olan bi cafeyle anlaş ara böle böle server aç açsın oynayın kapatsın :)
[ben bi kere yaptırdım güzel oluo, ama Adam bi kere yaptı sie cekti direk ugrasmamak icin :) ]
Kısaca Para para para...[signature][hline]My cock is much bigger than yours,
My cock can walk right through the door
With a feeling so pure..
It's got you screaming for more.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...