Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Düşünün...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
sir, 30 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
e mir'im hiç bi işle uğraşmıyor mu bu insanlar, ben sadece meslek bulma açısından yaklaştım, yoksa evlenmeyen tipler elbette var.

Ya Görücek daha çok şeyin var kanka yada bugune kadar hayatın bazı acı yanlarını tatmamış yada görmemişsin..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
redall, ikisi de aynı kapıya çıkmıyo mu :)
neyse ben düşündüm böyle karar verdim işte. tabii kadının şehirde yaşadığını düşündüm. köyde yaşasa zaten evlendirilmişti bi şekilde.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
Sir birisi

Ya çok ufaksın...

Diğeride

Bu yaşa geldin Hala bunları görmemişsin demek o yukardaki kibarcasıydı söylettin..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
Köyde olsa, değil 35 15'ini zor görürdü, 16'sında alırdı bebeğini eline.[signature][hline]Anamı dinleseydim, şimdiye doktor çıkmıştım, ne okulmuş, oku oku bitmedi, canımı okudu ya!
Mesaj tarihi:
her yaşta görücek çok şeyi vardır insanın. hem burda tartışılan konu bu insanların farkında olup olmadığımız değil ki, böyle bi konumda olsak napardınız şeklinde bi soru vardı, örneğin abartılı olduğunu söyledim ve de çözüm önerdim. senden yaşlıyım merak etme ;)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
eheh belli belli, kaç kez dedik alkollü forum kullanmayın diye. neyse en azından baterist havası atmıyosun bu akşamlık :-P[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Mesaj tarihi:
Sir Aşkolsun böyle mi düşünüyordun konuyu saptırmayın lan :)

allah çorabını söksün sir ne diyeyim sana ben[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Mesaj tarihi:
Martin Canım sıkılıyor dedim ...

Ne yapsam die sordum bana verdiğin cevabı yerine getirdim..

3. Bardak dayım Absolut ve Şeftali Allah seninde çorabını söksün güzel kardeşim..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
  • Yeni Oluştur...