Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beni Unuttunuz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Inte gıremıyorum bazı sebeplerden dolayı tatıl fılan sızlerı cok ozledım bı pc bıldım hemen oturdum basına allahtan ınt baglantısı vardı yoksa delırcektım patıcıksızlıkten kendınıze ıyı bakın arkadaslar sızlerı ozledım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 13 July 2003 01:34 tarihinde demiş ki:
Inte gıremıyorum bazı sebeplerden dolayı tatıl fılan sızlerı cok ozledım bı pc bıldım hemen oturdum basına allahtan ınt baglantısı vardı yoksa delırcektım patıcıksızlıkten kendınıze ıyı bakın arkadaslar sızlerı ozledım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...

Metall Ethlos? Bu ismi hatırladım nbl dan. :) Hemde çok komik bi anıydı benim için yazmadan geçemedim. Jhelom Moongatede beni kovaliyordun Pk Scorpion ben canım bayağı inmişken eve kaçmıştım oradaki sonra birden sen açlıktan ölmüştün bayagi gulmustum bende . sonra başka bi char ile gelip kemiştin :P Hatırladın umarim :) Akrep kardeş diyorun ehheeh.bak ben taa ordan unutmamişim :lol:[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
zuah ben olsam bende unutmazdım :D komiK bi durum[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Mesaj tarihi:
Ama o anki hırsını gorucektin ondaki . oldugunde benle dalga geçiyordu akrep felan diye baya hırs yapmıştı anlaşılıyodu diger bi charla geldi bende kaçmadım, mace ile zaten stamım berbat olmuştu :) ama guzel anılardı o zamanlar. artık oynamıyorum, kurtuldum lanet şeyden çok rahatım hatta bi charım daha var versemde kurtulsam onuda :P[hline]ALI G. MY BITCH
Mesaj tarihi:
Evet bu aralar garbage de bi sessizlik hakimdi bi baktım Llama yokmus hos geldin tekrar ;)[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından...
Chemical:Ben ama sölemem
Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı
Freddy12:app lın yapmana gerek yok

Mesaj tarihi:
Ben seni sonsuza kadar garbage a giden xxxxx den korkarmısınız mesajlarınla hatırlıycam. sniff! :lol:[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki:
Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer
Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki:
Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek
Mesaj tarihi:
quamor
unuturmuyum o anı :D ondan sonra her fırsatta ben yemek yeme alıskanlıgı kazandım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
  • Yeni Oluştur...