Llama Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Inte gıremıyorum bazı sebeplerden dolayı tatıl fılan sızlerı cok ozledım bı pc bıldım hemen oturdum basına allahtan ınt baglantısı vardı yoksa delırcektım patıcıksızlıkten kendınıze ıyı bakın arkadaslar sızlerı ozledım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 aa sen unutulmazlardansın eski topraksın[hline]Tıkla! [Dagger v0.21b - Forum Auto Answering Program] New Features: - Litrature and poetry features. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 unuttum walla yalan değil[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 snıf snıf ;( özledik be abi nerelerdesin[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 arada takılır işte fazla üzülme kermit iyi dğeildir[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 said: Llama, 13 July 2003 01:34 tarihinde demiş ki: Inte gıremıyorum bazı sebeplerden dolayı tatıl fılan sızlerı cok ozledım bı pc bıldım hemen oturdum basına allahtan ınt baglantısı vardı yoksa delırcektım patıcıksızlıkten kendınıze ıyı bakın arkadaslar sızlerı ozledım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Metall Ethlos? Bu ismi hatırladım nbl dan. :) Hemde çok komik bi anıydı benim için yazmadan geçemedim. Jhelom Moongatede beni kovaliyordun Pk Scorpion ben canım bayağı inmişken eve kaçmıştım oradaki sonra birden sen açlıktan ölmüştün bayagi gulmustum bende . sonra başka bi char ile gelip kemiştin :P Hatırladın umarim :) Akrep kardeş diyorun ehheeh.bak ben taa ordan unutmamişim :lol:[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 zuah ben olsam bende unutmazdım :D komiK bi durum[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim." Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Ama o anki hırsını gorucektin ondaki . oldugunde benle dalga geçiyordu akrep felan diye baya hırs yapmıştı anlaşılıyodu diger bi charla geldi bende kaçmadım, mace ile zaten stamım berbat olmuştu :) ama guzel anılardı o zamanlar. artık oynamıyorum, kurtuldum lanet şeyden çok rahatım hatta bi charım daha var versemde kurtulsam onuda :P[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Sen Unutulurmusun be Llama. Sevgiler Saygılar.[hline] ¥ Tek Rakibi Kendisi ¥ « ZodyaG Admin » « Scripter,Grafiker » [b]« ICQ=160053851 » Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SouLForGeD Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Evet bu aralar garbage de bi sessizlik hakimdi bi baktım Llama yokmus hos geldin tekrar ;)[hline]Karpuz :ben korkarım özellikler beyaz ve yağlı olanlarından... Chemical:Ben ama sölemem Karakedi:üzerine konan bımzbırtı ---> Su bardagı Freddy12:app lın yapmana gerek yok İcq:114010711 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Ben seni sonsuza kadar garbage a giden xxxxx den korkarmısınız mesajlarınla hatırlıycam. sniff! :lol:[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 quamor unuturmuyum o anı :D ondan sonra her fırsatta ben yemek yeme alıskanlıgı kazandım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar