Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Agustos İst Ada Mangal...Yiyin Gari...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mangal sahaneydi f1 izledik muhhabbeet ettik ben patates kızarttım spidee'le kenshin ızgarayi yaptı sora 3 tane acayip komik video cektik gelmeyenler kıskansın 3 kisiydik ama iidi[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
said:
BullDoG, 21 Ağustos 2005 18:41 tarihinde demiş ki:
mangal sahaneydi f1 izledik muhhabbeet ettik ben patates kızarttım spidee'le kenshin ızgarayi yaptı sora 3 tane acayip komik video cektik gelmeyenler kıskansın 3 kisiydik ama iidi

Über Düberdi..Resimleri Yarın Koycaz..Hakketten Çok Eğlendik...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
istanbula 1 saat önce geldim eve daha yeni girdim yarın yapsaydınız pardon bu sabah yapsaydınız keşke ehe :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
said:
Nereid, 21 Ağustos 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
malkavian niye devamlı değişiyo??

cunku surekli banlanio ^^[signature][hline]Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Mesaj tarihi:
bu cumartesi nargile yapalim[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ejeuheuhe 1 hafta oluyo :D[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:

[b]MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki /b]

Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)

• Yeni Oluştur...