Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Agustos İst Ada Mangal...Yiyin Gari...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kenshin
HymnOfSnuk
Last
Yellow(Pardon Bellow)
Sheref
Spidee

Gelceklerler Bunlar...Willans Ve Dina Gelemıoms....Yarın Saat 13:00 Da Bostancı Da İskelenin Önünde Buluşulup Tahimini Olarak Heybeli Adaya Gidip Mangal Yapılacak..Biz Spidee le Mangal İşini Halletcez...Kimsenin Mangalı Yok Anlasılan...

Bu Listede Olan Yada Olmayıpda Gelmek İstiyenler Msg Atsın..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
ofss cok ısterdım gelmeyı
ıyı eglenceler[signature][hline]ve pamuk prenses şeytanın öpücüğüyle uyandı.
Cüceler buna itiraz etti ''Masal böyle değildi!!'' Prenses cevap verdi:
-Olsun yeniden yazılır...
Mesaj tarihi:
akşam yağmur yamış beni yollamadılar eve gidince yoksa geliyordum :( istanbul yağmurlu olduğu için gelemedim :([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
Tabi Tabi..Hep Öledir..Yan Yattı Çamura Battı..Valla Biz Kafaya Taktık..Gemi Batsa Dahi Gidip Spidee Le Mangalımızı Yapıcaz...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
ben sabaha doru yola çıkcam 1 e kadar orda olursam gelirim hemen. zati villians bizim karşı apartmanda yetişirsem ona gelirim hemen.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Mesaj tarihi:
gec degil tam nezamnin konusu bu
ben gelcem buyuk ihtimal[signature][hline]Wispy, 20 Temmuz 2005 10:21 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın
blackchaos, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Allah Karayollarının Belasını versin !!!
Mesaj tarihi:
lan tamam bellow bana dedi kaç gün önceden ada buluşması olcak herife soruom kimler gelcek bilmiom buluşmaya bak diom yok 1 gün kala açmışsınız topici yahu neyse kanlarınız sağolsun
Mesaj tarihi:
şindik şöyle bi olay var bizim... :/
dershaneden çıktıımız gibi Last ve ben bi arkadaşın evine gittik , 8-10 kişilik bi topluluk halinde rakı içtik filan , bi hoş oldu kafam.
daha yeni eve geldim , kafayı gömer gömmez uyuma pozisyonundayım , last daha beter...
yani biz var yalan olmak , hakkımızdaki her türlü olumsuz kelimeyi kabul etmek. :/[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Mesaj tarihi:
said:
Zephyros, 21 Ağustos 2005 02:47 tarihinde demiş ki:
@Kenshin Psg-1 ile vurcam olm seni 1 hafta sora .. vardı yapmadınız

Yeterki Mangal Olsun Ben Herzaman Varım..Şekil 1-A Bizim Balkon..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Mesaj tarihi:
said:
Prawler, 21 Ağustos 2005 14:29 tarihinde demiş ki:
çağırsaydınz gelebilirdim
sucuu severim

Gelebiliosan Atla Gel Bostancıya...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
  • Yeni Oluştur...