Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

21 Agustos İst Ada Mangal...Yiyin Gari...

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

Kenshin
HymnOfSnuk
Last
Yellow(Pardon Bellow)
Sheref
Spidee

Gelceklerler Bunlar...Willans Ve Dina Gelemıoms....Yarın Saat 13:00 Da Bostancı Da İskelenin Önünde Buluşulup Tahimini Olarak Heybeli Adaya Gidip Mangal Yapılacak..Biz Spidee le Mangal İşini Halletcez...Kimsenin Mangalı Yok Anlasılan...

Bu Listede Olan Yada Olmayıpda Gelmek İstiyenler Msg Atsın..[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Sosyal ağlarda paylaş

akşam yağmur yamış beni yollamadılar eve gidince yoksa geliyordum :( istanbul yağmurlu olduğu için gelemedim :([signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

ben sabaha doru yola çıkcam 1 e kadar orda olursam gelirim hemen. zati villians bizim karşı apartmanda yetişirsem ona gelirim hemen.[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

şindik şöyle bi olay var bizim... :/
dershaneden çıktıımız gibi Last ve ben bi arkadaşın evine gittik , 8-10 kişilik bi topluluk halinde rakı içtik filan , bi hoş oldu kafam.
daha yeni eve geldim , kafayı gömer gömmez uyuma pozisyonundayım , last daha beter...
yani biz var yalan olmak , hakkımızdaki her türlü olumsuz kelimeyi kabul etmek. :/[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...