Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yuh artık


Hoodstar

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar biras önce bir arkadaşıma bir tane gm macro teklifi etmiş archer macrosu acc ye tahsis ediliyor aylık 10$ 5ok atıyorsun kaç m ötede olursa olsun hepsi isabet ediyor kullanan adam dmg yedimi party deki priest automatic heal atıyor wolf veriyor pot basıyor swift atıyor yer deiştiriyor abyss de ghost warriorların üst tarafında yapıyorlar cidden bu kadar olmaz artık :S[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

tam oyunun tadı kaçmaya başlayınca bıraktım oyunu valla paticik takılıyorum cradle of filth dinliyorum (H) hayat budur evde bağlantım kapandı cafede oturuyorum tüm gün 3 eylüle kadar =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Cypherda dt nin çıktığı lard orclarda kallugada sürekli macro yapanlar var.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aknv fkasf
Bu şarkı tüm içi yanan şofbenlere gelsin :D:D:D
Evet bilinen bir olay macro olayı hatta gm lerin aylık 10 $ sattığı.Macrolar içinde oto town,oto hp pots,oto cure... ve daha bir çoğ mevcu kolay gelsin ne dielim.
Darida ,içim yanıyor ağbey,eyvallah şofben kardeş
3409tıyu32*09gt20 patlar heryer herkes patlar darida.....
Darida[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp
Ne Diyon - Şofben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...