Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bildiğiniz üzere Türkiye 1. Basketbol Ligi 1999 (yanılmıyorsam) yılında Ruffles ile sponsorluk anlaşması imzalayarak isim hakkını satmıştı. Dünyada ve Türkiye'de bildiğiniz sponsorlu bir basketbol ligi var mı? veya sponsorlu takım var mı?[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Abi sadece sponsor olan takımlar var :) Efes Pilsen Tuborg Ülker heh :) Pınar Karşıyaka[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 cola turka beşiktaş;)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Armani Jeans Milano Opel Skyliners Benetton[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 nba deki bütün takımlar sponsorludur neredeyse bütün takımların sponsoru vardır.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Fistan, 28 Ağustos 2005 20:03 tarihinde demiş ki: Armani Jeans Milano Opel Skyliners Benetton oha armani milan mı?süpermiş=)[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Dogbert, 29 Ağustos 2005 01:34 tarihinde demiş ki: nba deki bütün takımlar sponsorludur neredeyse bütün takımların sponsoru vardır. sponsordan kastım Benetton Treviso gibi isminin önünde de kullanacak. yani Powerade Golden State Warriors gibi :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar