Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 donla girmeyi, etrafa rahatsızlık vermeyi hiç tasvip etmesem de, beyaz donu kendine bayrak edinmiş elitist "vatandaşlarımıza" biraz tepki olmuş. fena değil..[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zenphex_Majoram Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Harika bir eylem bence... Çok güzel orurtmuşlar gündeme aferin diyorum... Popüllerlikle bir alakası yok mesela ben Leman eskiden alıyordum artık almıyorum ancak karikatürcülere sonsuz saygım vardır... Bunu reklamla bağdaştıranlar herşeyi kötü görüyorlar herhalde... Eğer reklam yapmak isteseler kocaman bir Leman pankartınıda yanlarında getirirlerdi... Penguen'in dediği gibi sanki deniziniz götümden daha temiz... Bu özgürlükle ilgili bir şey, bir kaç "özel" insan bunu istemiyor diye bu yasaklanamaz...[signature][hline]God fuck america... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 madem bu adam donla girmeye sahip çıkacak, neden beyaz don giyip biyerlerini ortaya çıkatmamış??? Eğer o haraketi yapsaydı yanındaki kadın hala yanında olacak mıydı??? Getto'luk yapmayalık yapanları desteklemeyelim, destekleyenlerin arkasında durmayalım... Saçma konuları malzeme edinerek reklam yapanları kınayalım. kınamayanları da kınayalım...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 leman dergisi 20 tane don, 5 tane poster parasına super reklam yaptı bence bu olaydan çıkan sonuç bu.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ben hala daha patidekilerin olayı yanlış anladığını zannediyorum orada millet donla girin sıçın teşircilik yapın demiyor SADECE batılılaşma ayağına kozalaklaşmış Türk halkını kenara atamazsınız onlarda bu ülkenin insanı ve siz onları yok saydığınız için ülke dibe doğru gidiyor istanbul olmuş milmem kaç milyon sen plaj açıyorsun şahir varış gecekondu dolu yüzdelik dilime vursan eğitimli geliri yüksek insan sayısı çok çok çok az sonra bu plaja elit ve zenginler girebilir... TAMAM bahsedilen insanlar görgüsüz pis zararlı... olabilir ama burada eleştirilen bu insanların bu hale gelmesini engellemek yarine onları kenara atıp sonrada yok saymak... Bu yok saydıklarınız kapkaç yapanlar bu yok saydıklarınız gece sokakta bıçak çekenler bu yok saydıklarınız tecavüz edenler... Haaa hepsi mi böyle? Değil tabiki ama bozuluyor bu insanlar. Neden? Çünkü hiç birşey elde edemiyorlar kaybediyorlar hayatta. Bize zarar verinceye kadar bu adamlar biz onları dışlıyoruz yok sayıyoruz umursamıyoruz. O köşe yazarıda çıkmış ukela ukela saçmalamış kendi istediği yere çekmiş yanlış yorumlamış kendi kitleside onu sonuna kadar destekleyecektir. @onlyreal Ne kadar güzel bir şekilde on küsür yıllıdır Türkiye'de güzel mizah yapan bir dergiyi ve benide içeren okurlarını aşağılamışsın hayran kaldım açıkçası. Ben şu foruma bir mesaj yazarken kırk kere düşünüyorum birini incitirmiyim yazdığım hakarete girermi diye... Mesajlarında biraz daha dikkat edersen sevinirim.[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 yüksek gelirli kesim o plajda böyle insanlar olmasada girmez zaten. caddebostanın ortasına , öyle bir yere denizi halk'a açarak hedeflenen kesim zaten bu donla giren kesim.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: GEd, 29 Ağustos 2005 04:35 tarihinde demiş ki: said: green_martian, 29 Ağustos 2005 03:28 tarihinde demiş ki: aa durun durun aklıma geldi ben bunun adını biliyodum ummmm... evet! POPÜLİZM!!! leman yillardir turlu olaylara karsi kendi capinda eylem yapar.simdi televizyona cikti diyemi populizm oldu? heh televizyonlardan biri eylemciye mikrofonu dayadı niye yaptınız diye sorarrak lemancının cevabı ise buydu: dikkat çekmek için! ayrıca kimse halkı ezmiyo duygu sömürüsü yapmayın 2 milyona satılan mayoyu almak yerine gidip donla giriyosan burda bi yanlış vardır. görgü kuralı vardır ya öğreniceksin ya da orclar gibi yaşıycaksın.[signature][hline] sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 [signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland'[Bu mesaj cenin tarafından 29 Ağustos 2005 19:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bence bu eylemi yapıcaklarına gitsinler mayo dağıtsınlar fakirlere.Çünkü haksızlar. Yani kendileri bile beyaz don giymemiş boxerla yapmışlar eylemi. Bunlar şimdi nasıl donu savunucaklar? Gelsinler çıksınlar beyaz donla, bütün türkiye görsün,(çarpıtmayın hemen ne görüceklerini:D) eyvallah.Ama böyle siyah boxerla filan olmaski. Acaba beyaz donla denize giren birini görmüşmü o?Yani bi görsün ozaman anlar kendisinin haksız olduğunu. Tamam bir eylem yapmışlar, eylemlere saygım vardır ama bu kadar saçma şeyler içinde eylem yapılmaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar