Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havlu Bileklik

toggie

Öne çıkan mesajlar

Havlu bileklik olayını biliyosunuz dostlarım hani tenisçiler falan takar genellikle, terlerini silerler falan.
Yalın'ın klibinde bileğine taktığı siyah beyaz kareli var bi tane. Arkadaşta görmüştüm eleman vermedi ağladı zırladı. Böyle bişey nerelerde bulunur İstanbul'da bilen var mı?

Adidas, Nike vs. istemiyorum arkadaşlar. Değişik şeyler istiyorum mesela düz yeşil falan.

[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
murderer dark forter // retired uo player

Sosyal ağlarda paylaş

said:
KaMoNJuK, 29 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
Taksim - Atlasa bir bak derim yada istiklal üzerindeki pasajlardan birinde kesin bulursun

Atlas'ın yerini tam tarif edersen sevinirim. Ayrıca istiklal üzerinde bi dünya pasaj var hangi birine bakayım :)

said:
hyde, 29 Ağustos 2005 19:24 tarihinde demiş ki:
havlu bıleklıgın amacı goze gırecek olan terı sılmektır sporcular kulllanır.artıstlık bır tarafı yoktu :P bence

Güzel görünüyo. Kullanmak için terlemek gerekmez bence gayet artistlik bişe.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Sosyal ağlarda paylaş

senin sorunlarının çözümü atlastaaaaaaaaa[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedallHoor, 29 Ağustos 2005 19:33 tarihinde demiş ki:
Ben Davul çalarken çok işime yarıyor tam burnumun dibindeki o ter damlasını hobarek die siliveriyorum tek hamle yüksek hız..

hea bak onun için de kullanırım ne güsel :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...