toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Havlu bileklik olayını biliyosunuz dostlarım hani tenisçiler falan takar genellikle, terlerini silerler falan. Yalın'ın klibinde bileğine taktığı siyah beyaz kareli var bi tane. Arkadaşta görmüştüm eleman vermedi ağladı zırladı. Böyle bişey nerelerde bulunur İstanbul'da bilen var mı? Adidas, Nike vs. istemiyorum arkadaşlar. Değişik şeyler istiyorum mesela düz yeşil falan.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapexmurderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Taksim - Atlasa bir bak derim yada istiklal üzerindeki pasajlardan birinde kesin bulursun[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 :) Salı Collection :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Adidas T-Mac bileklikleri var, bir bak istersen..[signature][hline][b]İmzamı kaybettim hükümsüzdür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hyde Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 havlu bıleklıgın amacı goze gırecek olan terı sılmektır sporcular kulllanır.artıstlık bır tarafı yoktu :P bence[signature][hline]Kaptan Fistan ve Tayfaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: KaMoNJuK, 29 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: Taksim - Atlasa bir bak derim yada istiklal üzerindeki pasajlardan birinde kesin bulursun Atlas'ın yerini tam tarif edersen sevinirim. Ayrıca istiklal üzerinde bi dünya pasaj var hangi birine bakayım :) said: hyde, 29 Ağustos 2005 19:24 tarihinde demiş ki: havlu bıleklıgın amacı goze gırecek olan terı sılmektır sporcular kulllanır.artıstlık bır tarafı yoktu :P bence Güzel görünüyo. Kullanmak için terlemek gerekmez bence gayet artistlik bişe.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: RedallHoor, 29 Ağustos 2005 19:20 tarihinde demiş ki: :) Salı Collection :) :P[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 senin sorunlarının çözümü atlastaaaaaaaaa[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked. 'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.' 'How do you know I'm mad?'said Alice. 'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.' 'Alice's Adventures in Wonderland' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben Davul çalarken çok işime yarıyor tam burnumun dibindeki o ter damlasını hobarek die siliveriyorum tek hamle yüksek hız..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: RedallHoor, 29 Ağustos 2005 19:33 tarihinde demiş ki: Ben Davul çalarken çok işime yarıyor tam burnumun dibindeki o ter damlasını hobarek die siliveriyorum tek hamle yüksek hız.. hea bak onun için de kullanırım ne güsel :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çık polonya pazarına orda vardır ha bide aşaa indiğinde 1 milyona saat satan zenjiler var 5 milyon ver adam yok abi 1 milyon bi milyon diyo zuahu[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ? [Bu mesaj SoulCube tarafından 29 Ağustos 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 e ne güzel adam en iyisini yapıo hakkıyla kazanıyo[signature][hline]Frantic tic tic tic tac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar