LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 sağolun.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 vay bea trigonometriyi tamamen unutmuşum. ama ilk soruyu çözebilirim galiba.[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 formülleri unutuğumdan geçici olarak kapalıyım. herbişiyi unuttum lise2 den ben. formülleri çıkartırsan kolay hepsi...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quibble Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 beyler benim tanidik super bi psiKOLOK var istermisiniz ? cok yardimci oluyor :P[signature][hline]:hrr:God has disobeyed me and created you !!:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 mühendis patiler nerdesiniz son soruda bayagı yaklastım ama öbürleri muamma.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kalite kötü gece gece bulamadım kamerayı ceple çektim idare et bu ilki diğerlerinede bakcam ama böyle cepten çekip bilg de ufaltmak uzun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ilk soru 3/4tü bu da 1 valla eğer okuyamazsan sabah yazıları normal yaziyim işine yarasın boşuna çözmüş olmayayım yardımım dokunsun =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yahu 3. soruyu çözerken hatırladım sonuçlarda + - ye dikkat etmedim umarım doğrudur =p bi kontrol ederim gene yanlış olanı düzeltirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 2. soruda A+B=90 C=90 diye verirsen rahat 1 i bulursun[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 4. soruda yerine koymayı sormuş. sin2x yerine 1-cos2x koy sonra carpanlara ayır, cos2x i de 1-sin2x die yaz ve çarpanlarına ayır. işlem önceliğine dikkat et cevap 1 cıkıo[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ziplayan_kestane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 uykum var[signature][hline]zıplayan kestane! a.k.a. mysterio & kancik a member of nMe, a Jedi Academy, Diablo II, Half-Life, Starcraft, Warcraft III & Call of Duty clan Kaghan [Eternal Rage], Sylvanas Osman [xxxx], xxxx pvp-rp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 3. soruyu çözemedim ama yukarısı 1 çıkıyor alt kısmı bulamadım pi yerine 180 yazınca yukarsı cot(22.5)*tan(22.5) çıkıyor o da 1 ediyor alt tarafı ise sin2a+sina buldum a=pi/14 sin2a+sina kalıptı sanırım yada öyle kalıyordur =p bi de geri dönüşüm denedim genede çıkmadı belki öyle kalıyordur bilemicem burda bi cinlik hinlik olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 + - 24/25 bu arada gece gece 1 saattir ugrasmis oldugum seye bak hep o 3. soru yaptı =p[Bu mesaj slayer__ tarafından 21 Ağustos 2005 05:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ewet 1.2.4 ve 5 çözülmüş ve anlaşılmayacak bi yanları yok. 3 e bir bakalım şimdi çözülmemiş soru olarak merak ettim. işim gücüm yok bu saatte ewet.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 eğer tan lar arasındaki - ise cevap -2.82843. * ise -1. sanırım *. [Bu mesaj Sly-One tarafından 21 Ağustos 2005 05:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 açıklayayım tabi. üst tarafa bakınca; tan 13pi/8*tan pi/8. tan ları açarız. sin 13 pi/8 / cos 13pi/8 * sin pi/8 / cos pi/8. şimdi ,sin 13pi/8 = -sin 3pi/8 = -cos pi/8. ve cos 13pi/8 = cos 3pi/8 = sin pi/8. bu eşitliklerin sonlarındakileri terimleri ilklerinin yerine kullanırsak görürüz ki üst taraf -1 olur. aşağıya bakınca; sin^2 5pi/14 = sin(5pi/14) ^ 2dir. sin 5pi/14 = cos 2 pi/14 = cos pi/7 dir. yani sin^2 5pi/14 = cos^2 pi /7 dir. e sin^2(pi/7)+cos^2(pi/7) = 1 yapar. -1/1 = -1 olur.iyi sabahlar.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 ulan muah çok kekmiş sorular sağolu nherkes çözümler için Dipnot: Kamerayla filan çekmeye kasmayın , siz sadece çözümü yazın yeter arkadaşlar kasmayın kendinizi yani .[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 [signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 soru 4 : alfa acısının altındaki kenar BC , 2alfa acısının üstündeki kenar AB.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 4 çözüldü.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 3. soru 1- değildir 4. period 4B dedir. 2- izotoptur. aynı sayıdadır. (ama nötron sayısını bilmiyoruz tam emin olamayız) 3-2 elektron vercekse bunları 3d2 den verir. bu durumda yarı dolu orbitali yoktur. kesinlik soruyor. sorunun doğru cevabı yalnız 2 olacak fakat yazdığın soru eksik gibime geldi. şu durumda hiç kesinlik yok[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 1. soru y20 gösterir çünkü s2 ile bitmiş z36 gösterir çünkü p6 ile bitmiş t30 da gösterir d10 ile bitmiş x17 göstermez çünkü p5 ile bitmiş ayrıntılı bilgi için bknz. herhangi bir kimya konu anlatımlı[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 taam sagol.[signature][hline]No matter what situation I am in ... Resistance will not fall and I will survive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bunlar ne lem bu sene bunları mı sorcaklar anaa ben hiç hatırlamıyom:([signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bu sene bu tip sorular gelecek.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar