michelle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu adam ne yapsa harika oluyo şu an dinlediğim müzikler hep bu adamın .filmleri unutulmaz kılıyo resmen (Batman Begins ,King Arthur,The Last Samurai ,The Lion King ,Pearl Harbor ,Gladiator ,The Rock,Rain Man ,Pirates of the Caribbean ve daha bi sürü filmin müzikleri) yorumlarınızı bekliyorum acaba benim gibi manyaklar var mıdır ?vardır inanıyorum :D[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 armageddon The 5th element We were soldiers İndiana jones ... ...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 indiana jones john williams ın değil miydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben de danny elfman'a taparım[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 indiana jonesu kim yaptıysa ona tapabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bende enya taparım Braveheart derim geçerim 100 yaşına gelince ( tabai yaşarsam ) o zaman bile dinlerim bu kadını[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 5th element eric serra'nın diye biliyodum ben ama?indiana jones zaten kesin john williams. [signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. [Bu mesaj sir tarafından 28 Ağustos 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ohhoo ne yaptınız ya 5th element eric serranın ,indiana johns da john williamsın .ben konuyu hans zimmer diye açtım ama john williams ve danny elfman yorumlarıda kabulümdür:D[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hans Zimmer benim için film müzikleri denince iki numarada bulunan adamdır. The Last Samurai, Gladiator, Lion King, The Rock, hepsi mükemmel. Ancak bir numarada Vangelis var benim gözümde. Hans Zimmer kadar çok beste yapmasa da yaptı mı efsaneler yaratıyor. Bakınız: 1492 Conquest of Paradise ve Chariots of Fire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 1492 beniM ilk aldığım kaset .9 yaşından beri dinlediğim bi albüm :D gerçekten o dehşet derecede güzel bi albüm ama diğerini hiç dinlemedim .dinlemek lazım!! başka önerilerin var mı Etos ?bi de vangelis in mars la ilgili bi şarkısı mı vardı ??[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Vangelis ile ilgili öneri soruyorsan Blade Runner soundtrack'ini, voices ve themes albümlerini öneririm. Bir de Vangelis Portraits diye bir albüm çıkarmıştı best of gibi bir şeydi, onu da deneyebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
michelle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 teşekkür ederim blade runner ı dinlemiştim ama o kadar beğenmedim !!ama diğerlerini kesin denerimm sağ ol[signature][hline]may the force be with you :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar