WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Selamlar, divX filmlerle ilgili bir sorunum var. Bazı divX filmlerde ses oldukça az çıkıyor. Sesi yeterince açamamak bir yana sorun kesinlikle filmin kendisinde. Daha doğrusu bir sorun mu onuda bilmiyorum fakat codec'lerim sorunsuz. O kadarını biliyorum. Bir çok filmde oldukça yüksek seviyede seste alabiliyorum ama dediğim gibi bazılarında bu filmin zevkini kaçıracak kadar az oluyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı acaba ?[signature][hline]High Level Naruto Fan! [Bu mesaj WebDeveloper tarafından 29 Ağustos 2005 12:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sesi aç dicem uçacaksın bana :) divxlerde sorun olabilir[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ [Bu mesaj KucukHusamettin tarafından Faili-meçhul bir tarihte değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulder Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bunlarin bazilari divx kodlansada screener ondan stereo ses sinemadan kayit az ses gelir hatta ac3 yazar ama stereo kotu bir ses gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hayır öyle bir ihtimal yok çünkü ne screener ne de sinema çekimi herhangi bir filmi indirmiyorum. Elimdeki filmlerin hemen hepsi dvd-rip. Bu codec packler çıktıktan sonra çıkan dts.ac3 şeklinde extra bir codec daha vardı. Onuda yükledim ama kâr etmedi. Herhangi bir şekilde bir programla sesini arttıramaz mıyım ? Mp3'ler için falan o tip araçlar vardı. Bunun içinde var mıdır acep ?[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 walla sanmiyorum olacagini bende 10 programlik bir codec pack var herseyi calistiriyor nerdeyse...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fkelesh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bendede oyle sorun var arada bir... bazi filmlerde gercekten cok az ses geliyor ama film zevkini kaciraracak kadar az degil... filmden kaynaklaniyor olabilir ama bilgisayarina yuklu codeclerden de kaynaklaniyor olabilir...[signature][hline]What we do in life echoes in eternity Revenge is a dish best served cold Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Normalde bilgisayara müzik setini bağlıyordum sorun olmuyordu sesi az olsa bile çünkü devasa kolonlarım vardı ama artık masaüstüne elveda demenin vakti geldi. Notebook'ta cidden zevkini kaçırıyor o ses olayı.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ac3 codec ayarlarindan kaynaklaniyor. ayarlarda mixer bolumunde optionsta auto gain controlden ticki kaldir. main bolumunde de master ve gain seviyesini maksimum yap. filmi acmadan once sesi kis, bir anda bangir bangir bagirmaya basliyor film. edit: soyle anlatilmis sitesinde [Bu mesaj rahatsiz tarafından 29 Ağustos 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Evet halloldu. Teşekkür ederim :) Yalnız ayarı yaptıktan sonra kaydetmeniz gerekiyor. Hemen sol attan yapabiliyorsunuz. Kaydetmeden Ok deyip kapattığımda işe yaramadı çünkü.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar