AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: SbNN, 27 Ağustos 2005 18:36 tarihinde demiş ki: Noolmuş bu Spor bölümü yaa allah allahhh ??? [signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoraBora Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hee insight ben 2 yasindayim yurumeyi yeni ogrendim... Cok manasiz ve bos konusuyosun, sana cevap vermeye gerek duymuyorum..hadi eyv,sanal alemin muhtari,gunluk yasamin zavallisi.. :) bu arada dert etme ben tukurdugumu yalayp ta yazmam bi daha..takil sen aslanim[signature][hline]Raki sisesinde balik olsam..Ya da olmasam..Ne bileyim ben ya?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hiç sevmem ama gerektiği zaman kullanmayı bilirim. *!Aha kafasi yarıldi [ By Mandoo ]* *!Gr@l$!N B@B [ Anonim ]*[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: BoraBora, 27 Ağustos 2005 18:40 tarihinde demiş ki: hee insight ben 2 yasindayim yurumeyi yeni ogrendim... Cok manasiz ve bos konusuyosun, sana cevap vermeye gerek duymuyorum..hadi eyv,sanal alemin muhtari,gunluk yasamin zavallisi.. :) bu arada dert etme ben tukurdugumu yalayp ta yazmam bi daha..takil sen aslanim Yürümeyi 2 yaşında öğrendiysen demekki yaşının yarısı kadar gösteriyorsun..(akıl yaşının)[signature][hline]TruthAndJustice :horace: :horace: _NoelBaba_ at the back .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: insight, 27 Ağustos 2005 18:22 tarihinde demiş ki: Söylediğim sözlerin beynin olması gerken yerde 1-2 tur atıp çıktığını düşünüyorum. ehe güsel laf yerine de cuk diye oturmuş[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: insight, 27 Ağustos 2005 18:16 tarihinde demiş ki: Üstteki mesajını 2 kere quote yapacak kadar yenisin. Bazı şeyleri öğrenmen gerek. Güzelim..vs.vs gibi yakıştırmalarla da ne kadar zorda olduğunu kanıtladın . O da güzel! Ben şikayetimi yapar kenara çekilirim. Sen kendinle çarpış. Hadi canım. +1 :) * Yarılır / Altına s.... *[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Pancu iyi hoşda geldiği ilk sezondan sonra ne yaptı ? takıma hiçbir katkısı yok onun yerine iyi bir defans alsak daha iyi olur[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 `Hakaret olarak soylemiyorum ama denyosunuz.`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 baya bi hakaret gibi oldu kendine dikkat et[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: -Wissy, 29 Ağustos 2005 14:15 tarihinde demiş ki: `Hakaret olarak soylemiyorum ama denyosunuz.` Alkış smiley'i istiyorum.[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar