ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 evet oncelıkle ivy'den ne nası yapılır programına hosgeldınız... bugun bırlıkte patates kızartıcaz... oncelıkle ıhtıyac kadar patates alınır ve yıkanır.. evet patateslerımızı yıkadıktan sonra patateslerımızı soyarız ama dıkkatlı olmamz gereklı cunku patates gırıntılı cıkıntılı bır sebze oldugu ıcın kabukları soymak cok zordur... elınıze gozunuzu dıkkat edın bıcak bu bıyerınızı kesmeyın... patateslerımızı soyduktan sonra dılımlerın uzun olmasını ıstıyorsanız yatay,kısa olmasını ıstıyorsanız dıkey halkalar seklınde kesıyorsunuz...bız uzun olsun dedık yatay kestık... hepsı bıttıkten sonra sımdıde kalem kalınlıgında dılımlıyoruz ılla kalem kalınlıgında olucak cunku yemesı daa zevklı olur... evet bızım dılımlerımız cok guzel oldu... sızınkıler de hos sayılır ılk deneme ıcın fena sayılmazlar sımdı mutfaktan tava alıyoruz... tavamızın ıcıne sıvı yagımızı dokuyoruz... 1.5 su bardagı yag yeterlı olur. bu yagı daa sonrada kullanıcaz,atmayın... bızım yag gozukmemıs pek ama olsun... neyse ıcı yag dolu tavamızı ateste kızana kadar beklettıyoruz kızıp kızmadıgını anlamak ıcın sectıgınız bır patatesın ucunu batırmanız yeterlı bız batırırken yanlıslıkla dusurduk yag sıcradı elımız yandı sız dıkkatlı olun... yag yanıgı cok acıtıyor:( evet bızım yagımız kızmıs... bızde patateslerımızın yarısını ıcı yag dolu tavaya yavasca atıyoruz (hızlı atmayın yag sıcrar) patateslerın diger yarısınıda yukarıda kı ıslemlerı tekrarlayıp aynı yagla kızartın... patateslerımız pısmıs yumurta sarısı rengıne gelınce suzgec seklındekı aparatla alıp yenı bı kaba koyuyoruz son aşama kaldı ketcap mayonez... dım dım dım dııııımm evet patatesımız hazır son halının resmını cekmeyı unuttuk... sımdıde kalmadı patateslerımız... evet bır programın da sonuna geldık bu bızım ılk denememızdı ferrero ve cariche ye tesekkurler.... afıyet olsun[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murtaza Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ohh valla, sen o kadar ketçabı mayonezi doldur, sonra "ay kilo aldım, ay çok şiştim, ay duba gibi oldum" de :)[signature][hline]:-O OMFGWTFBBQ :-O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 burda dıkkat edılmesı gereken konu o degıl yanlıs kacmıs:) onemlı olan patates yapmayı ogrenmek:)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bi patates büyük, diğeri küçük olmamış :P[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aksam uzeri yapilcak ismi ya! karnımızı aciktirdin. uff bea patates-ketcap-mayonez işte muhtesem uclu :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 öeh acıktım. el paso ya gidiyom yine bende pizza yicem. belki pizza yeme tutoriali yaparim asdasd...[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Patatesleri bir size kalın kesip una bulayıp kızartırsak da elimize çok güzel kalın kalın olmasına rağmen kıtır kıtır patatesler geçer. Denenmesi lazım.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ivy'ye minnettarlıklarımızı sunuyoruz, gerçekten de Patates Kızartması gibi zorlayıcı bi tarifi muhteşem bi şekilde anlattığı için... (Patatesleri ince seven bi ben mi varım ya?)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben On the keyboard of life, always keep one finger on the escape key. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverlasting Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 canım cekti gercekten:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Yoo Asteroth ben de ince severim patatesi. İnce her zaman güzel olur, kocaman olunca ortaları falan pişmemiş oluyor bazen. ıygh garip oluyor o zaman[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Muhaha. Şahane olmuş gizmo eline sağlık. :) Yannız sıvı yağ ama ne yağı bilmeyenler olabilir. (ben)[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ya zatn bızım patelerde kalın degıl bende ınce severım normalde:) aycıcek yagı.... valla ben yapana kadar en ıyısı bu patatesler!!! ehe[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bu patatesler nıye uranyumlu gıbı egrı bugru?[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 cunku uranyumlu...[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 zati sen ya yemek yapma ya yemek yeme yada masadan başkalarının yemekleri nasıl çalınır totaryalı hazırlarsın :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ben hayatımda mükemmel açılara sahip (uranyumsuz) bi pattes görmedimki zati. Normali bu mutant patatesler.[signature][hline]Peek-a-boo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 eheh, Patates yapmayı bilmeyen bir şahış için oldukça engin bir bilgi hazinesi gibi oldu :D Bu tombik pirensesin de tomişliği nereden geliyor anlaşıldı. Ya bi şey daha var. Resimleri koymak zorundamıydııın?? Ya çok feci canım çekti şimdi.. birazdan eve gidicem, telefon açtım eve patatesleri hasırlayın soyacam kısartacam dedim. Yani bu kadar olur ancak :D[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tombık demek.... tamam yazdım bunu bı kenara ozamn sıze tombık bı ınsan nası anlasılır tutorıalı mı hazırlasam acaba daa durun bu patatesler hıc bıse daa sıze neler yapıcam(yanı seda yapıcak)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Gizmo valla klavye bozulacak ağzımın suyundan...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 ühühüü diyetteyim yapmayın yaa:([signature][hline]kuru bir pantolon ile balık tutulmaz...(cervantes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cariche Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 vala çok güzeldi.. hepinizin yerine yedik :)[signature][hline]unutamam seni yeni bir aşklaa.. yokluğuna alışmayı düşünemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 fritoz yok mu yav tavada kızartıyorsun ? çok sakat valla sıçrar falan ehe.[signature][hline]Manhattan'da çalışan İsmail Kamış'ın hastasıyız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 var ama tavada yapmak daha işkenceli.. :) hem sıçradı her tarafıma :)[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 1.öyle bi tavada kızartma yapılmaz.tavanın derin olması lazım..ya da fritöz kullanıcaksın. :horace: 2.o patatesler haşlamalık patates..kızartma yapmak istiyorsan iri patates alman gerek. :horace: [signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... [Bu mesaj cuytherock tarafından 24 Ağustos 2005 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 *Acıkır*Bende yapcam[signature][hline] Life it seems will fade away...Drifting further everyday.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar