Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Origami meraklilari

Bloodless

Öne çıkan mesajlar

Eger kagit ucaklara merakliysaniz veya spron bilimiyle ilgileniyorsaniz Katla ve Uur sizin icin vazgecilmez bir kitap olacak. Kitabin yazari Richard Kline 25 yildir kağıt ucaklar uzerinde deneyler yapiyor.
Her ucusta daha yuksek ani yukselisler ve taklalar gerceklestiren kagit ucaklar yapabilmek bir hayal gibi gozukuyordu;
Ancak kagit ucagin yapiminda son noktayi koyan yazar bunu gerceklestirdi.
Ogrenmek, eglenmek, ve yukseklikleri fethetmek icin
Katla ve Ucur
Ucuslari ile herkesi buyuleyecek, farli ozelliklere sahip yeni ucak modelleri katlama kılavuzlari ve Ozel kagitlari ile birlikte TUBITAK populer bilim kitaplari arasinda...

[Bu mesaj Bloodless tarafından 14 July 2003 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yahu millet nelerle uğraşıo, birde üstüne kitap yazıo, vay be. ama eğlenceli bir iştir kağı uçak yapmak. o kadar çok değişik amaçla kullanılabilir ki.... bu arada merak ettim, kitapda nasıl gösterecekler ki şekilleri? Kitap büyük boyut filan mı?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

Asmis bir kitap, 5 sene once almistim, icinden ozel kagitlar veriyolar ucaklari yapmaniz icin, ve taslaklarini veriyolar katlama yerlerini gostrerecek sekilde, en iyi scan edip iyi bi printer la kaliteli kagide gecirmek, ya da kagit ustunden bakip cizmek (kasiyo baya) ama ucaklari duzgun yaparsaniz harbiden ucuyolar...[hline]28:06:42:12
That, is when the world will end
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Selamon, 14 July 2003 02:57 tarihinde demiş ki:
yahu millet nelerle uğraşıo, birde üstüne kitap yazıo, vay be. ama eğlenceli bir iştir kağı uçak yapmak. o kadar çok değişik amaçla kullanılabilir ki.... bu arada merak ettim, kitapda nasıl gösterecekler ki şekilleri? Kitap büyük boyut filan mı?[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''

Kitabı alıp okursan görürsün, adam bu kağıt uçaklarla uğraşarak yeni bi kanat profili modeli geliştiriyo -normalinden çok daha üstün- patentini falan alıyo adam hayatını kazanıyo resmen kağıt uçaklarla uğraşarak...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Sosyal ağlarda paylaş

kardeşimin okulunda bir japon hoca vardı kadın bunlara ögretiyordu falan işte yaparken izlemiştim ağzım açık kaldı aldı kağıdı evirdi çevirdi :)kurbağ yaptı ama harbi güzel yaptı ben aldım birtane deniyim diye :) bir halta benzmedi çaktırmadan çöpe attım kağıdıda daha biraz deyişik.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Aegean, 14 July 2003 11:18 tarihinde demiş ki:
evet cidden süfer uçuyo onlar rüzgarlı havada attım bi tane apartmanın onuncu katından 500-600 metre kadar gitti, rüzgar olmasa rahat 1-2 km gider bu uçaklar :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)

500-600 metre ne kadar uzak oluyor bir fikrin var mı ? 500-600 metre kadar giden bir uçağı göremezsin zaten :)
Sosyal ağlarda paylaş

ehem biraz yanlış anlama olmuş daha dorusu ben yanlış anlatmışım galiba, uçak evden 100 metre kadar uzaklaştı ama havada baya döndü 3-4 dakika döndü ardından salak bi çatıya çarptı sinir krizleri geçirdim :P çatı ve rüzgar faktörü olmasa rahat gider 1 km o uçaklar bence[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors)
Sosyal ağlarda paylaş

biliom ya bende de var bi kere basardım onda da camdan bi attık ankara Or-An sehrindeki peheeeey kızılay'a inmistir Çankya'ya inmistir auehuaeh ...[hline]"III. Dunya savası'nın hangi silahlarla yapılacagını bilmiorum ama IV. Dunya Savası'nın tas ve sopalarla yapılacagına eminim."
Albert Einstein
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...