vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Abit RX700 Pro-256PCIE ekran kartim var suanda pc kurulum asamasinda abitin sayfasindanmi yoksa atinin sayfasindanmi yukliyim driver i, daha oncede nvidia kullaniyordum hic asusun kendi driverlarini yuklemedim o acidan soruyorum :)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 beyler plz bugun kafam hic bisiye basmiyor :([signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Guru3d den yüklüyebilirsin[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? [Bu mesaj Janitschar tarafından 29 Ağustos 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tirsarim :( neden ati veya abit deil? merakimdan soruyorum yanlis anlama[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ati yi yükle .son çıkan 5.8 in yamuğunu görmedim ben[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Guru3d de bütün driverların son sürümü var ondan söyledim[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 tam olarak hangisini yuklemem lazim[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ati.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Filename:Catalyst 5.8 (x64 edition) (CCC) Version:5.8 x64 Date added:2005-08-18 06:37:35 Publisher: ATI FileSize (MB): 24 filebize 24 ama download etmeye baslayinca size 51,1mb ? oldu :) ne is, cpu 64 bit ama isletim sistemim 32bit xp cektigim dosya x64 sorun cikarirmi son kez editliyorum :) bunlardan hangisini cekiyim? ATI Catalyst 5.8 (Classic) Windows 2000/XP - classic CP version ATI Catalyst 5.8 (CCC) Windows 2000/XP - Catalyst Control Center version [signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca [Bu mesaj vimpir tarafından 29 Ağustos 2005 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vimpir tarafından 29 Ağustos 2005 17:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj vimpir tarafından 29 Ağustos 2005 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 windows`un 64 bitlik versiyonu icin olani indiriyorsun. uyariyim dedim. edit: abi o zaman 32 bitligi indireceksin yav, ne isin var 64 le :) bir de iki tane var orada sen birinciyi indirmek istemissin ama ikinciye tiklamissin. [Bu mesaj rahatsiz tarafından 29 Ağustos 2005 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 birincisi normal surum, digeri .net isteyen bir eklenti ile birlikte gelen surum. eger .net kurmussan bilgisayarina, ramin saglamsa ikinciyi indir, janjanli filandir.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=27 With CATALYST Control Center olani indiriyorum, bunlari kullanan varmi icinizde gereksizmi yoksa [li]ATI Multimedia Center 9.08 HYDRAVISION - For RADEON and Mobile ATI Products CATALYST CREW Feedback[/li][signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: rahatsiz, 29 Ağustos 2005 17:20 tarihinde demiş ki: birincisi normal surum, digeri .net isteyen bir eklenti ile birlikte gelen surum. eger .net kurmussan bilgisayarina, ramin saglamsa ikinciyi indir, janjanli filandir. janjanli herzaman tercihimdir .net icinde gelmiyormu ayrimi yuklemek lazim neyse kurmaya calisinca soler zaten :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar