DarkCrow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 arkadaslar chyper da 52 lvl assas ım wardı.reskill yaptım arc oldum.fakat kullanabilecegim tek skill war.(arc shot) onu da kullanamıom :) yaratılara attıgım zaman wuruorum ama humanlara attıklarımın nerdeyse hepsi boşa gidio ne yapmam lazım yardım eden olursa sewinirim?
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ıskalıyosun. duran hedefe atacaksın. veya guided arrow kullanacaksın. ama o az vurur. sen 60 ol shadow hunter hem arch shot kadar vuruyo hem de takip ediyo. o zaman rahat edersin[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 K2 network'e mail gonder kullanma kilavuzu yollasinlar.. :) ama bunun icin gold premium alman lazim evvela..[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
DarkCrow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ei de kimse yerinde durmuoki küçükkende böleydi bunlar :)
DarkCrow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya gerçekten kim yerinde dururki mesela sawas da :)
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 heallemeye çalışan priest, nova atmaya çalışan mage, başka bir archer vb.[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
DarkCrow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hehe ben en iisi yine assas olim böle olmucak :)
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 msg gondericen arkada$im bi dur bi, hareket etme. vuramiyorum seni alla alla die.. olmadi isaret diliyle anlatmaya calisirsin.. greetingleri kullanarak :D[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 valla shadow hunter ile ben lf li assian kovalıyodum 60 skili tutuyor 60 a kasmaya çalış ..[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
DarkCrow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ahaha gzl ama sawas da onu yapana kadar nova cı alırım elime :)
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 onuda alırım ama artık ko yu bıraktım char yok =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Öne çıkan mesajlar