Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bir karsilastirma topigi degil, biliyorum birinin 4+1 birinin monitor oldugunu :) Sorunum su ki; Hoparlorlerden ancak hic ses yokken duyulabilecek kadar ince bir cizirti geliyor surekli. Mevcut bilgilerim, denemelerim; - Sorun direk subwoofer ile monitor arasinda, kucuk hoparlorlerden degil. - Monitoru (veya hoparlorleri tabi) kapatinca kesiliyor. - Manyetik bir etkilesim dusunmustum ama subwoofer'i uzaklastirmam veya yaklastirmam sesin siddetinde birsey degistirmiyor. - Farkli prizlere baglamam bir ise yaramiyor. (Tamamen farkli prizler, baska odadan uzatma getirdim de denedim.) - Ses kartindan gelen input kablolarinin ikisini birden soktugumde kesiliyor. - Ses ayarlarimi kurcaladim, mute all bile desem o ses kesilmiyor, yani line-in, mikrofon vs. acik kalmis da o yapiyor degil. - Google ve burada aradim elimden geldigince, benzer bir sikayet bulamadim. Masaustu duzenim: bildigimiz bilgisayar masasi, ustte sol tarafta monitor duruyor, onun iki yaninda arka hoparlorler, ustundeki rafta on hoparlorler. Masanin sag alt bolumunde kasa, masanin hemen disinda saginda yerde subwoofer. Bir fikri olan var mi? Acaba artik degistirme zamani mi geldi, kac senelik sey cunku, yoksa halledebilecegim bir sorun mu?[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? [Bu mesaj Baggio tarafından 28 Ağustos 2005 13:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 windows dan weya wooferdan ses tamamen açık olduğu için olabilir mi? windows dan we wooferdan sesi orta sewiyelere bir yere sewiyeye getirmeyi bir dene...[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ses tamamen kapaliyken (woofer kapaliyken degil yanliz, ses sonuna kadar kisikken) bile geliyor. Ugultu degil zaten, cizirti.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hmm woofer ın sesini kıstıysan we windowsdan bass ı kıstıysan dwm ediosa; sorun temassızlıktan oluor olabilir ses kartına girişi kontrol et çıkar, tak sağa sola çewir fln dicemde büyük ihtimal yapmışsındır o yüzden garantisi warsa garantiye götür derim...[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Baggio, 28 Ağustos 2005 13:08 tarihinde demiş ki: Bir karsilastirma topigi degil, biliyorum birinin 4+1 birinin monitor oldugunu :) Sorunum su ki; Hoparlorlerden ancak hic ses yokken duyulabilecek kadar ince bir cizirti geliyor surekli. Mevcut bilgilerim, denemelerim; - Sorun direk subwoofer ile monitor arasinda, kucuk hoparlorlerden degil. - Monitoru (veya hoparlorleri tabi) kapatinca kesiliyor. - Manyetik bir etkilesim dusunmustum ama subwoofer'i uzaklastirmam veya yaklastirmam sesin siddetinde birsey degistirmiyor. - Farkli prizlere baglamam bir ise yaramiyor. (Tamamen farkli prizler, baska odadan uzatma getirdim de denedim.) - Ses kartindan gelen input kablolarinin ikisini birden soktugumde kesiliyor. - Ses ayarlarimi kurcaladim, mute all bile desem o ses kesilmiyor, yani line-in, mikrofon vs. acik kalmis da o yapiyor degil. - Google ve burada aradim elimden geldigince, benzer bir sikayet bulamadim. Masaustu duzenim: bildigimiz bilgisayar masasi, ustte sol tarafta monitor duruyor, onun iki yaninda arka hoparlorler, ustundeki rafta on hoparlorler. Masanin sag alt bolumunde kasa, masanin hemen disinda saginda yerde subwoofer. Bir fikri olan var mi? Acaba artik degistirme zamani mi geldi, kac senelik sey cunku, yoksa halledebilecegim bir sorun mu? anakartta ne tur kartlar takili mesela bende usb 2.0 karti vardi senin sorununu yasiyordum kafayi cizdim en sonunda butun herseyi tek tek cikarttim meger ses bu kart yuzunden geliyormus ne alaka diyebilirsin de hatta :D ben sadece yardim etmek istedim:)[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulder Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ayrica bir toprak hatti cek makinana bendede benzer bir sorun vardi kacak elektrik yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sorunun duzeldimi merak ettim?[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma gm Ninca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar