guide25 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 sizce toplama bilgisayar mı iyidir yoksa herhangi bi markaya ait bi bilgisayar mı? eger marka derseniz tavsiye ettiğiniz bir marka var mı?[signature][hline]sarı çizmeli mehmet aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrande Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tamam sustum,iyi toplarsan yani tam perf. olayı toplama uygundur[signature][hline]Tyrande walks on earth [Bu mesaj Tyrande tarafından 27 Ağustos 2005 19:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 toplama her zaman daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Her zaman için toplama Marka bilgisayarları hem kötü hemde pahalı oluyor . Her zaman için toplama al[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 toplamadan şaşma hatta kendin ucuza bul kendin monte et zor bişey değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 toplama al[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ha toplama ha marka 2 sindede aynı malzemeler kullanılıo.amafiyat olarak toplamda fark varsa bilemem.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 toplama kesinlikle , marka almak sacmalik fiyatlar parcalara gore asiri pahali 400 500 $ a toplayacagin bilgisayari koyuyolar bide sok fiyat 999$ yaziyolar[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ama markada sadece kasa deil monitörünü osunu busunuda koyıolar ama yinede daha pahalıysa marka almak akıl karı deil.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hatta genelde marka olan sistemlerde parçalardan da kaktırıyorlar diyeyim marka hiçbişeydir (tiki suck!! buldum evreka!!) kasasi eskiden atraksiyon olurdu artık heryerde bulabiliyosun öyle ilginç kasalardan monitor desen istediğin her cinsi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bir işyeri bize 650 dolarlık makinayı (monitor vs vs dahil) 750 dolara satmaya kalktı soradan baktım eve geldim fiyatlara bakıp kdv sini hesapladım adamlar 100 dolar geçirmeye çalışmışlar afedersin. Bilen birisi varsa parçaları yazdır ona aldır . Ayrıca bu marka diye tabir ettiğimiz bilgisayarlarda çoğu zaman koydukları parçalar senin istediğin gibi olmuyor . Atıyorum ekran kartı koyacak , falancının en basit modelini koyuyor, yüksek modelini koysa bile hedesi eksik olanı oluyor , anakart koyuyorlardı eskiden markalarını seri numaralarından çıkartıyorduk VIA chipsetli anakartlar idi . Artık şimdi nası yapıyorlar bilmiyorum , fakat herzaman toplama almak daha karlı olacaktır , markanın bir fiyat artışı olması gerek çünki o bir marka , adam bundan para kazanıyor. E şimdi tabi millet afedersin eşşek mi ? neden gidip marka alsınlar ? Bilgisayardan anlamayan birisi de bu parçaları başkasının yardımı olmadan toplayamaz, ve bu şirketler ürünlerini aldığınızda 3 yıla kadar yerinde servis destek veriyyorlar , şöyle böyle oldu diyorsunuz geliyor bakıyorlar , olmadı götürüp hemen parçasını değiştirip getiriyor veya telefonda şu şu böle oldu diyince adam yanında yedek parçayla geliyor ... Öte yandan toplama alacağın bilgisayarında garantisi var =) Fakat bunda kendin uğraşıyorsun . Bir sorun çıkarsa (ki ben çok az rastladım) fatura ile birlikte arızalı parçayı götürünce 1 hafta 15 gün bekliyorsun bakıyorlar neymiş sorunu diye , bazen doğrudan değiştirme bazende tamir edip veriyorlar. Seçim senin ....[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Beş Hececiler [Bu mesaj Arkansis tarafından 28 Ağustos 2005 04:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dalamardl Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Git topla tabiki başka bişi yapma yani adamlarada toplatma sen topla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Abi toplama al en akıllısı kafan fazla ağrımaz[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 marka bilgisayarın şu awantajı wardır tam bir teknik destek werirler ayrıca donanımları ws. birbiriyle tam uyumludur aletten tam performans alırsın ancak fiyat farkı wardır. toplama alırsan daha ucuza gelir markaya göre birbirini tam olarak destekleyen donanımları bulmak kastırabilir ws.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 TOPLAMA [signature][hline]--Borgır-- [Bu mesaj Shagrath tarafından 28 Ağustos 2005 18:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Divertissement Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Marka bilgisayarlar, her şey senin için toplanmış edilmiş olduğu için pahalı olur ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi mutlaka bir yerden falso verir. Her şey iyi güzel ancak toplamada da uyumluluk önemli. Her parçanın iyisini alırsın fakat tam performansı yakalamayabilirsin. Bilen birisiyle görüşsen daha sağlıklı olur senin için. Açıkçası ne yalan söyleyim bilgisayarını kendin toplaman bile ayrı bir zevktir unutma.[signature][hline]Every Living Creature Dies Alone -Ben kendim- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 siddetle TOPLAMA diorum! amd athlon 2600 geforcefx5200:-p asus a7n8x 5+1 ses onboard 40gb hdd 512 mb ram 750 milyona aldım kazığamı almışım yoksa? :D[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Azıcık fazla ayucuk :)[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar