2pac Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 break dans la uğraşan arkadaşlar varmı paticikte varsa ne tür hareketleri yapabiliyorlar . . . yada yapan arkadaşlarınız varmı bu işlerle ilgilenenlere diyecek bi kaç çift lafınız var mı nasıl bulduğunuz hakkında [signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996WEST SIDE IS THE BESTdelikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 foto güselmiş...yapan çok arkım var ama ben hip hop la ilgilii bişi yapmam...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 var bizim burda bir sinema var , hergün saat 7 gibi oraya gidip garip garip şeyler yapıyorlar. ben bir isim veremedim açıkçası. en çok duyduğum laf " baba bir helikopter çaksana" oluyor genellikle.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Break Dance ı kuLLanarak kawga edilen bi spor war.. Bende bu sporu merak ediom yaa biLen war mı ? :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 capoeira[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 :) kopter zaten ilk ben de onla başladım sonra da bıraktım temelini oluşturuyor gibi bişey cok zahmetli bişey hertarafın yara bere oluyor o hareketleri cıkarana kadar ben 2.5 ayda kopteri cıkartımmm[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 çok tarz bişe ama yaa öğrenmek Lazım o dediini :P[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismayilucanpehli Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dövüş değil o . bunu yapan 2 insanın birbirine dokunmaları yasak. sadece show amaçlı işte.[signature][hline]Ismayil U¢anpehlivan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 onun eğtimini veren yerler var ankaradaysan biyer önerebilirim sana tabi kapanmadıysa en son 2 sene önce gitmiştimm[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ne yazık ki.. istanbuLdayım.. Gerçi istiorm ama şu anki fiziğiminde pek uygun oLduunu sanmıorm.. tekeL p*çi bi göbeğim war.. =)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 aga naptın yaa ne bira göbeği çok içme yafff[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ahah yaa pek takıLmıorm şimdi biraya göbek yapmıcak şeeLerLe gidios artık.. bira hamaLLık ama dayanamıos arada gidio öLe su gibi :)[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 boş işler walla bu break dance falan[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Break Dance'in bi felsefesi falan var mı yaw??[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: ismayilucanpehli, 29 Ağustos 2005 03:28 tarihinde demiş ki: en çok duyduğum laf " baba bir helikopter çaksana" oluyor genellikle. ehaha güzel. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Küçükken takla fln atardım. Özentilik işte :) Şimdi yapmıyorum tabi Ama yapan arkadaşlarım var said: sheref, 29 Ağustos 2005 04:41 tarihinde demiş ki: Break Dance'in bi felsefesi falan var mı yaw?? loL :) Vardır elbet :P[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ; şupar insight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkblade Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya bu olayı yaşadığım yerde kro-keko insanların (izmit körfezinde donla yüzüp lağım borusuna basarak çıkan adamlar bunlar)belki kız buluruz maksatlı yaptıkları içindir heraldeki bu olaydan tiksindim..ama ciddi şekilde uğraşan insanlara elbbetteki saygı duyarım..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 komedı bır dans.yerlerde surunuyorsun falan ılgınc epey.[signature][hline]shinsetsu desu.. Nystal - Undead Priest - Haumarush - Sabbatum guild Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Hip hop kültürü denen olayın bir koludur . Hip Hop söyle gruplandırılabilir Break dance Grafiti bigbass Dj Mc Break dance yapan erkek Bboy Bayan Bgirl Cok fazla hareket var :D Her sene Beatle of the year adlı yarısma düzenlenir MTV sponsorluğunda dünya capında Cd lerini bulabilir ilgilenenler piyasada www.style2ouf.com adresindende video izleyip görebilirsiniz[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki: bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar