Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

break dans

2pac

Öne çıkan mesajlar

break dans la uğraşan arkadaşlar varmı paticikte varsa ne tür hareketleri yapabiliyorlar . . .
yada yapan arkadaşlarınız varmı
bu işlerle ilgilenenlere diyecek bi kaç çift lafınız var mı nasıl bulduğunuz hakkında

[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com

Sosyal ağlarda paylaş

foto güselmiş...yapan çok arkım var ama ben hip hop la ilgilii bişi yapmam...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

:) kopter zaten ilk ben de onla başladım sonra da bıraktım temelini oluşturuyor gibi bişey cok zahmetli bişey hertarafın yara bere oluyor o hareketleri cıkarana kadar ben 2.5 ayda kopteri cıkartımmm[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996
WEST SIDE IS THE BEST
delikanlı adam renkli takım tutmazi
www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com
Sosyal ağlarda paylaş

Küçükken takla fln atardım. Özentilik işte :)
Şimdi yapmıyorum tabi Ama yapan arkadaşlarım var

said:
sheref, 29 Ağustos 2005 04:41 tarihinde demiş ki:
Break Dance'in bi felsefesi falan var mı yaw??

loL :) Vardır elbet :P[signature][hline]ivy, 29 Ağustos 2005 01:00 tarihinde demiş ki ;
şupar insight

Sosyal ağlarda paylaş

ya bu olayı yaşadığım yerde kro-keko insanların (izmit körfezinde donla yüzüp lağım borusuna basarak çıkan adamlar bunlar)belki kız buluruz maksatlı yaptıkları içindir heraldeki bu olaydan tiksindim..ama ciddi şekilde uğraşan insanlara elbbetteki saygı duyarım..[signature][hline]İmpressive...The Most İmpressive...
Sosyal ağlarda paylaş

Hip hop kültürü denen olayın bir koludur .
Hip Hop söyle gruplandırılabilir
Break dance
Grafiti
bigbass
Dj
Mc

Break dance yapan erkek Bboy Bayan Bgirl
Cok fazla hareket var :D

Her sene Beatle of the year adlı yarısma düzenlenir MTV sponsorluğunda dünya capında

Cd lerini bulabilir ilgilenenler piyasada

www.style2ouf.com adresindende video izleyip görebilirsiniz[signature][hline]Mandoo, 23 Ağustos 2005 16:29 tarihinde demiş ki:
bir trip vardır ya..ulan berber acaba değdiriyormu diye kıllanır insan bir an...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...