Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

(ERZURUM) ATAKONAGI

pipo_14

Öne çıkan mesajlar

Bencede Erman haklı.
Mekandan kısaca söz ediyim akşam fotolarını koycaz.
Üni. Kampüsünün içinde gözde bir yerde içkili bahçeli bi yer.

Yaw nasıl anlatacam
Neyse fotoları koyunca görürsünüz :)[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Olm seninkiyle kaynan olmasa walla daha iyi :)
Oturdularmı kalkmıyolar... Bişi yapacazda dur bakak!!...[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

Resimlerden 1 tanesini atabildim.
Aceleye geldi bi türlü uplayamadım resimleri.
ataKonagi

Alın tello$
arkasında atakonağı.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."

[Bu mesaj insight tarafından 30 Haziran 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öbürlerini daha up'lamadım
Daha güzelleride var ama vakit yok :)

Uplarız ya :D[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

Vee fotolar hazırrr :)

pipo_14
tello$
aTakonağı
in$ighT

Ve bu da Konağın adının geçtiği tek yer :)
Bura$ı[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

Tello$ post kasma ya :P:P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...