Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Rezilim ben rezil

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Buluşmadan sonras bara gittim içtik eğlendik bi kızla birlikte olup tekmeyi koydun çok güzel bilraşırın geldi bara kızla kesiştik bakıştık en son dayanamadım gidip kıza slm fila ntanışışalım mı dedim kız bana ben seni tanıyorum dedi kız daha önce birlikte olduğum bi kızdı sonradan kafama düştü off yaa offf .çok rezilibşiş içki rlz hıçck :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

4 votka 2 cin 1 absolut 4 bira eheheh ama kız bana ben seni tanıyorum dedi süper şey oldum eheee orgazm :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

olm bildigimiz odunsun lan[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

la susdsiyko eheheh sen git ordaki kızlara sark :D a.q bardaki tüm kızlarla birlikte olmuşum ehrlade o_O[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

ehhehshahe :D mama çok rezildi motorla eve dönerken bidşe kızları tekarar gördüm off ofdfff[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

kedidir o kediii :D[signature][hline]"siz mektubunuzda, bana onun "imkansiz" oldugunu soyluyorsunuz. bu sozcuk fransizca degildir..." Napoleon
--------------------------------------
hired_gun, 21 Haziran 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
...sonra ben candi'nin bi erkek ile çıplak yatağa girdiğini izlediğimi çok iyi hatirliyorum ( hayir fantazi değildir , erkek hipotermi geçirir , kızın çocuğu ısıtmasi için başka çaresi yoktur da neden 2side çırılçıplak ??
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BeIlow, 29 Ağustos 2005 01:26 tarihinde demiş ki:
la susdsiyko eheheh sen git ordaki kızlara sark :D a.q bardaki tüm kızlarla birlikte olmuşum ehrlade o_O

kiz bana sarkti :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK

Sosyal ağlarda paylaş

sen sabah hatirlamazsin olayi[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"

B@B th3 G3NK

Sosyal ağlarda paylaş

noldu sana yaw....YARATIK SENİ... burda kızlarda var dimi...

kedi gelse keşke ah kedi gelse...[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...